ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Αιχμές του Χ. Βυτινιώτη για το ΣΥΡΙΖΑ: «Ο ίδιος ο Σύριζα αποδόμησε την εκλογική του δύναμη» -…Αναφορά και για εξωγήινο!

Από τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Χ. Βυτινιώτη αναφέρεται: «Οι Βουλευτικές Εκλογές έδειξαν ότι ο ελληνικός λαός δεν εμπιστεύεται την απλή αναλογική, για σχηματισμό πολυκομματικής Κυβέρνησης μακράς πνοής με συνοχή και με σύγκλιση προγραμματικών θέσεων.

Ο επικεφαλής του Σύριζα το 2015 έδωσε ελπίδες στο λαό με τη λεγόμενη Ριζοσπαστική Αριστερά.

Δοκίμασε με τα ίδια πολιτικά ιδεολογήματα του 2019 να αρθρώσει πιστευτό λόγο, αλλά όμως ο ελληνικός λαός έθεσε με αμφιβολία τις πρακτικές των επιλογών του, ενώ συνέχισε μέχρι και τις σημερινές εκλογές να απορρίπτει οτιδήποτε η Κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη πραγματοποιούσε, χωρίς επιχειρηματολογία.

Κατηγορούσε την Κυβέρνηση για τη δικαιοσύνη, για την αδιαφάνεια, για τον έλεγχο των Μ.Μ.Ε., για την οικονομία, για τον πληθωρισμό, για την επιδοματική πολιτική, για τους μισθούς, για την κοινωνική πρόνοια, για τις συντάξεις, για την υγεία,κ.λ.π. και με όλα αυτά που έλεγε μόνο ένας εξωγήινος θα ανησυχούσε που δεν θα ήξερε και όχι ο πολίτης που βίωνε θετικά τις εξελίξεις.

Έτσι ο ίδιος ο Σύριζα αποδόμησε την εκλογική του δύναμη και έθεσε πλέον την ίδια του την ύπαρξη στα χέρια της περαιτέρω αμφίβολης τακτικής του»

ΣΣ. Δεν έχει άδικο σε αρκετά που αναφέρει παραπάνω ο Χ. Βυτινιώτης για το ΣΥΡΙΖΑ.

Η άποψη όμως η δική μας είναι η εξής: Όσο παραμένει ο “λαοπλάνος” Α. Τσίπρας αρχηγός, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να ανεβάσει τα ποσοστά ώστε να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω!

Και για τα χαμηλά ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη Κυριακή ευθύνεται κυρίως ο Τσίπρας ο οποίος έπρεπε να είχε παραιτηθεί …χθες! …Αλλά ακόμα κάθεται!!!

Κ.Ν