ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ακόμα και τον φρουρό… τον ψάχνουν στα ΑΤ! -Στο έλεος των κακοποιών οι κάτοικοι! -Τι συμβαίνει στους Αγ. Θεοδώρους…

“Με αφορμή τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής μπροστά από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων καταγγέλλουν στη «Ζούγκλα» παντελή έλλειψη αστυνόμευσης της περιοχής.

Συγκεκριμένα, το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Θεοδώρων στελεχώνεται μόνο από 11 αστυνομικούς οι οποίοι καλούνται να εγγυηθούν την ασφάλεια 8.500 χιλιάδων κατοίκων. Μάλιστα, λόγω της τουριστικής κίνησης στην περιοχή, ο αριθμός αυτός ξεπερνά τις 20.000 χιλιάδες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σημειώνεται πως εδώ και χρόνια είναι γνωστό ότι η περιοχή αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα εγκληματικότητας, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά διακίνηση ναρκωτικών και κλοπές.

Όπως καταγγέλλεται, επανειλημμένως είχε ζητηθεί από την αστυνομική διεύθυνση Κορίνθου να ενισχυθεί η δύναμη των Αγίων Θεοδώρων, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ως εκ τούτου, το αίσθημα ανασφάλειας μεταξύ των κατοίκων είναι έντονο.

Παράλληλα, αναφέρεται πως το ΑΤ της περιοχής δεν διαθέτει φρουρό και η είσοδος στο κτήριο γίνεται χτυπώντας… το κουδούνι. Γεννώνται επομένως ερωτήματα για το πόσα ακόμα αστυνομικά τμήματα της Ελλάδας είναι υποστελεχωμένα και στερούνται φυλακίου στην είσοδό τους”, αναφέρεται στη zougla.gr.

ΣΣ. Γιατί στα άλλα αστυνομικά τμήματα της Κορινθίας η κατάσταση είναι μήπως καλύτερη; Σε πόσα αστυνομικά τμήματα στην Κορινθία υπάρχει φρουρός στα ΑΤ; Εδώ με δυσκολία βγαίνουν οι βάρδιες των αστυνομικών και είναι να μην συμβούν σε μία περιοχή δύο περιστατικά μαζί!

Πόσο ασφαλείς μπορούν να αισθάνονται άραγε οι πολίτες στην Κορινθία;

Κάτοικοι και αστυνομικοί σε όλη την Κορινθία περιμένουν ενίσχυση των αστυνομικων τμημάτων η οποία ποτέ δεν έρχεται!

Οι πολιτικοί μας δεν μπορούν να κάνουν τίποτα (αν και έχουμε και υφυπουργούς στην κυβέρνηση!!!), …αυτό το έχουμε εμπεδώσει!

Επαναλαμβάνουμε ότι αυτό το οποίο θα μας απασχολήσει πολύ σύντομα είναι ΓΕΝΙΚΑ η ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ στάση του ΔΣ της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Κορινθίας στα ΣΟΒΑΡΑ καθημερινά προβλήματα των συναδέλφων τους! Γιατί εδώ θεωρούμε ότι υπάρχει σοβαρό θέμα! Εντός του μήνα θα πούμε τα υπόλοιπα