ΚΟΡΙΝΘΙΑ: “Ανάπτυξη” με έργα οδοποιίας και με φωτογραφία …πάλι τον Γκιολή!!!

…Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις από την περιφέρεια Πελοποννήσου για τις εργασίες σε οδικά δίκτυα!

…Δεν βλέπουμε όμως από την περιφέρεια ανακοινώσεις για ΣΟΒΑΡΑ έργα ανάπτυξης (που να ολοκληρώθηκαν)!!!

Για έργα συντήρησης δρόμων …το πάνε αρκετά καλά μπορούμε να πούμε! Και φυσικά δεν λείπει από τις φωτογραφίες ο αντιπεριφερειάρχης Τ. Γκιολής! Και κάπως έτσι περνούν οι μέρες στην Κορινθία επι θητείας Νίκα και Γκιολή…

Η ανακοίνωση από την περιφέρεια Πελοποννήσου:

“Συνεχίζονται από την Π.Ε. Κορινθίας οι εργασίες στο οδικό δίκτυο του νομού, στο πλαίσιο σχετικών εργολαβιών.

Την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, στην περιοχή του Δήμου Νεμέας ο αντιπεριφερειάρχης Τάσος Γκιολής μαζί με τον δήμαρχο Κώστα Φρούσιο έκαναν αυτοψία στα έργα που εκτελούνται στον συνδετήριο δρόμο της Αρχαίας Νεμέας με τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας, για την άρση επικινδυνότητας λόγω κατολισθήσεων και για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας, ο προϋπολογισμός των οποίων ανέρχεται σε 250.000 ευρώ.

Την Τρίτη 2 του μήνα, εξ άλλου, έγιναν εργασίες καθαρισμού από φυτική γη στον οδικό άξονα προς Κόρινθο...”.

Ο Γκιολής …για ακόμα μία φορά δεν έλειπε!

Και μαζί με την παραπάνω ανακοίνωση από την περιφέρεια δημοσιεύτηκε (από την περιφέρεια) και η παραπάνω φωτογραφία με τον Τ. Γκιολή ο οποίος γενικά φωτογραφίζεται με ότι να΄ναι, απλά για να βγάλει φωτογραφία!

Εδώ έβγαζε φωτογραφία και όταν γίνονταν ψεκασμοί στο γραφείο του:

…Τι να πει κανείς!

ΣΣ. Υπενθύμιση! Ο Γκιολής είναι γνωστός στους Κορίνθιους και για τις καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του για παράνομες συνταγογραφήσεις! Για να μην ξεχνάμε ποιοι βρίσκονται …σε θέσεις κλειδιά σε αυτό τον τόπο!

Κ.Ν