ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ανακοίνωση από την περιφέρεια Πελοποννήσου για το που βρέθηκε και φωτογραφήθηκε ο Τ. Γκιολής!

…Άλλη μία “κενή” ενημέρωση από την περιφέρεια Πελοποννήσου! Ουσιαστικά ανέφεραν που πήγε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τ. Γκιολής και με ποιους φωτογραφήθηκε!

Ποια ήταν όμως η προσφορά της περιφέρειας και του Τ. Γκιολή στους διεθνείς αγώνες πρακτικής σκοποβολής …ακόμα δεν έχουμε καταλάβει για να υπάρξει και η παρακάτω σχετική ανακοίνωση!

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ:

“Με τη συμμετοχή αθλητών από 11 διαφορετικές χώρες διεξήχθησαν από την Τετάρτη 30 Ιουνίου έως την Κυριακή 4 Ιουλίου, στο σκοπευτήριο Κορίνθου -και για πρώτη φορά στη χώρα μας-, οι διεθνείς αγώνες πρακτικής σκοποβολής στο λειόκανο (κάνη χωρίς εσωτερικές ραβδώσεις) όπλο.

Ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής εξέφρασε ευχαριστίες προς όσους συνέβαλαν στο βέλτιστο αποτέλεσμα, ενώ αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνάντησή του με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και τον πρόεδρο του Ομίλου Αθλητικής Σκοποβολής Κορινθίας, κατά την οποία τονίστηκε ότι τέτοιας εμβέλειας αγώνες λειτουργούν ως πόλος έλξης επισκεπτών από όλον τον κόσμο, αλλά και ανάδειξης των όμορφων περιοχών του τόπου μας.

Οι επόμενοι διεθνείς αγώνες σκοποβολής είναι προγραμματισμένοι για το 2023…”

ΣΣ. Από την άλλη από την περιφέρεια Πελοποννήσου αποφεύγουν να απαντήσουν σε αυτά που γράφουμε συνεχώς ότι ο Τ. Γκιολής είναι γνωστός και για την σοβαρή καταδικαστική απόφαση σε βάρος του για παράνομη συνταγογράφηση, αλλά παρόλα αυτά συμμετείχε στο συνδυασμό του Π. Νίκα!

Να σημειωθεί επίσης ότι ο Γκιολής έχει ΕΜΜΙΣΘΗ συνεργάτιδά του την ίδια του την αδερφή!!!

Για τα παραπάνω μέχρι σήμερα δεν υπάρχει απάντηση ούτε από τον Γκιολή ούτε και από την περιφέρεια Πελοποννήσου για το λόγο αυτό και συνεχίζουμε να ρωτάμε

Κ.Ν