ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Αναλυτικά τα πρόστιμα που έπεσαν σε μέλη αθλητικών σωματείων…

“Με χρηματικό πρόστιμο ύψους 500 ευρώ τιμώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή τον πρόεδρο του ΑΟ Λουτράκι, Θωμά Καναβό.

Παράλληλα, ο παράγοντας της Θύελλας Κάτω Διμηνιού, Μιχάλης Λαμπράκης τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 20 μέρες, καθώς και πρόστιμο 100 ευρώ.

Χρηματική ποινή 100 ευρώ επιβλήθηκε και στην Κόρινθο.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή κατά την συνεδρίαση της 02.03.22 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Επιβάλλει στον εκπρόσωπο του Σωματείου ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ Μ. (υπότροπος), ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και τ΄ αποδυτήρια για είκοσι ημέρες (άρθρο 11 παρ. 2 Π.Κ.) και χρηματική ποινή εκατό ευρώ που πρέπει να πληρωθεί στο ταμείο της ΕΠΣ Κορινθίας έως την 2.4.2022 (άρθρο 23 παρ. 2γ και ε ii του Π.Κ).

Επιβάλλει στον Πρόεδρο του Σωματείου ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ κ. ΚΑΝΑΒΟ Θωμά την χρηματική ποινή των πεντακοσίων ευρώ για παράβαση του άρθρου 20Α παρ. 1- 2α του Π.Κ. της Ε.Π.Ο. η οποία πρέπει να πληρωθεί στο ταμείο της Ε.Π.Σ. Κορινθίας  έως τις 2.4.2022 (άρθρο 23 παρ. 2γ και ε ii του Π.Κ).

Επιβάλλει στο Σωματείο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ την χρηματική ποινή των εκατό ευρώ για παράβαση του άρθρου 14 παρ. 1 α-β, 2, 3 και 4α  του Π.Κ. της Ε.Π.Ο. που  πρέπει να πληρωθεί στο ταμείο της Ε.Π.Σ. έως τις 2.4.2022 (άρθρο 23 παρ. 2γ και ε ii του Π.Κ)», αναφέρθηκε στο stisentra.gr.