ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Αναμενόμενο! -…Τα άκουσε ο Πτωχός για την απουσία του!

Φυσικά και έχει κάθε λόγο ο πρώην περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Τατούλης να αφήνει αιχμές στον νυν περιφερειάρχη Δ. Πτωχό που δεν βρέθηκε στη μεγάλη συγκέντρωση των αγροτών στο Κιάτο σχετικά με το ΤΕΡΑΣΤΙΟ έργο (που ακόμα να γίνει) και αφορά το φράγμα στον Ασωπό!

Στη συνάντηση αυτή που βρέθηκε πλήθος αυτοδιοικητικών- πολιτικών προσώπων απουσίαζε τόσο ο Πτωχός όσο και ο συνεργάτης του και αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τ. Γκιολής (!!!), οποίος τα άκουσε κιόλας (δείτε εδώ).

Φυσικά συζητήθηκε έντονα και η απουσία των 2 Κορίνθιων υφυπουργών Δήμα και Ταγαρά, όπως τονίσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση!

Αυτά κάνουν …και ξεσηκώνουν ήδη τους Κορίνθιους αγρότες!

…Συνεχίστε έτσι!

Από τον πρώην περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Τατούλη μεταξύ άλλων ανακοινώνεται:

«Οι μεγάλες καθυστερήσεις και οι ανυπόστατες εξαγγελίες που ακούγονται συνεχώς ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια και αφορούν την ολοκλήρωση της κατασκευής του Φράγματος του Ασωπού, έργο ζωτικής σημασίας για την Π.Ε. Κορινθίας, οδήγησαν τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς Βασιλικού, Κιάτου – Τραγάνας και Μουλκίου να πραγματοποιήσουν εκδήλωση διαμαρτυρίας με τίτλο: «Φράγμα Ασωπού: Ώρα Μηδέν», στο Δημοτικό θέατρο Κιάτου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος του αγροτικού κόσμου της περιοχής καθώς και εκπρόσωποι φορέων. Απουσίαζαν όμως ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης καθώς και ο Κορίνθιος θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας. 

Παρόντες ήταν ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πρ. Αντιπεριφερειάρχης κ. Άγγελος Παπαγγελόπουλος καθώς και τα στελέχη της «Νέας Πελοποννήσου» ο κ. Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος και ο κ. Ευάγγελος (Βάκης) Μπεχράκης, οι οποίοι με τις παρεμβάσεις τους αναφέρθηκαν στις ψεύτικες κυβερνητικές εξαγγελίες, στις μεγάλες καθυστερήσεις, στις υπερκοστολογήσεις, στην αδιαφορία των στελεχών της νυν και πρώην Περιφερειακής Αρχής, επισημαίνοντας τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί από την λειψυδρία.

Επισημαίνουμε ότι από αυτή την σημαντική εκδήλωση απουσίαζε ο Περιφερειάρχης κ. Πτωχός «γυρνώντας την πλάτη» στους αγρότες και στο μεγάλο πρόβλημα της Π.Ε. Κορινθίας.

Ο κ. Πτωχός για να δείξει το δήθεν ενδιαφέρον του επέλεξε να συγκαλέσει, την ίδια ημέρα το πρωί, σύσκεψη στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας, με τους Δημάρχους για την διαχείριση των υδάτων!

Ο κ. Περιφερειάρχης για μία ακόμα φορά δεν είχε τίποτα συγκεκριμένο να προτείνει, μίλησε για …ολιστικές και αόριστες παρεμβάσεις, επανέλαβε όμως την άποψη που διατυπώνει και στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου περί ενός φορέα διαχείρισης νερού, προμηνύοντας με αυτόν τον τρόπο την πιθανή ιδιωτικοποίηση του Δημόσιου αυτού αγαθού.

Η «Νέα Πελοπόννησος» παραμένει σταθερή στις απόψεις της, υπερασπίζοντας πάντα το Δημόσιο συμφέρον…»

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Επι της ουσίας …τίποτα! -Στη σύσκεψη συμμετείχαν και οι έξι δήμαρχοι και …άκουγαν τις θεωρίες του Πτωχού στο ΣΟΒΑΡΟ θέμα της…

Γιατί και το παραπάνω θέμα το θίξαμε εγκαίρως, όταν άλλοι …απλά έπαιζαν αυτούσιο το δελτίο τύπου της περιφέρειας!