ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Απίστευτο! -…Μιλάει για παραίτηση ποιος; …Ο Πιτσάκης!

Σε ένα μικρό απόσπασμα της ανακοίνωσης του προέδρου  από “σπόντα” στο επιμελητήριο Κορινθίας Π. Πιτσάκη αναφέρεται: «Ο μοναδικός αξιοπρεπής πλέον δρόμος για τον κ. Μουρίκη είναι η παραίτηση, από τον Επιμελητηριακό χώρο. Τον καλώ να το κάνει άμεσα. Να παραιτηθεί…».

Είχε άλλη μία αντιπαράθεση (ως συνήθως) ο Πιτσάκης με τον Μουρίκη και έβγαλε ανακοίνωση όπου ανέφερε μεταξύ άλλων τα παραπάνω!

Ανεξάρτητα για το τι έκανε ή το τι δεν έκανε ο Μουρίκης το θέμα είναι το εξής:

…Μιλάει για παραίτηση ποιος; …Ο Πιτσάκης! Που έγινε πρόεδρος στο επιμελητήριο καθαρά από «σπόντα». Στις εκλογές του επιμελητηρίου οι συνολικοί ψήφοι που πήρε από τους εμπόρους- επιχειρηματίες τον έφερναν αρκετά πίσω από τους δύο πρώτους (Μουρίκη και Λουζιώτη). Αυτός δηλαδή …που είδε τη σκόνη του Μουρίκη “μιλάει” για παραίτηση!

…Μιλάει για παραίτηση ποιος; …Ο Πιτσάκης! Που σε σύντομο χρονικό διάστημα του γύρισαν την πλάτη και αυτοί που τον στήριξαν για να βγει πρόεδρος, …ακόμα και οι στενοί του συνεργάτες!

…Μιλάει για παραίτηση ποιος; …Ο Πιτσάκης! Που έχασε την πλειοψηφία στο επιμελητήριο!

Βρε Πιτσάκη να παραιτηθείς εσύ από τη θέση του προέδρου δεν σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό; Τη στιγμή μάλιστα που επι θητείας σου έχουν έρθει τα πάνω κάτω στο επιμελητήριο Κορινθίας!

Κατά τα άλλα …μιλάει για παραίτηση ποιος; …Ο Πιτσάκης!

Κ.Ν