ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Απίστευτο! Ο Γεώργαρης αποτελεί “δεκανίκι” του Πιτσάκη! …Κατάπιε τις ύβρεις του “από σπόντα” προέδρου; -Αιχμές από τον Σ. Μουρίκη…

Οι “κωλοτούμπες” που γίνονται στο επιμελητήριο Κορινθίας από κάποια στελέχη (του επιμελητηρίου) …είναι για το βιβλίο γκίνες!

Εκτός από τα τραγελαφικά που έχουμε δει να συμβαίνουν στο επιμελητήριο φτάσαμε στο σημείο να δούμε τον Β. Γεώργαρη …να βάζει πλάτη για τον Π. Πιτσάκη!

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται αυτή είναι η πραγματικότητα!

Ο Β. Γεώργαρης, που εξελέγη με τον συνδυασμό του Σ. Μουρίκη προφανώς πέρασε στα ψιλά γράμματα τι του έχει …σούρει ως τώρα ο Πιτσάκης!!! Αφού είδαμε και αυτό σηκώνουμε πλέον τα χέρια ψιλά για το τι άλλο θα συμβεί στο επιμελητήριο Κορινθίας!

Μάλλον τα “μπινελίκια” που έριξε σε κάποιους ο πρόεδρος “από σπόντα” στο επιμελητήριο Κορινθίας Π. Πιτσάκης πιάνουν τόπο αφού κάποιοι μετά από λίγο καιρό …τον ακολουθούν!

Φυσικά ο Σ. Μουρίκης σε συνέντευξή του αφήνει αιχμές για τον Γεώργαρη μιλώντας για δεκανίκι του Πιτσάκη, …για ύβρεις …και για αργύρια!

Εμείς αυτό το οποίο έχουνε μα πούμε στον Σ. Μουρίκη είναι την επόμενη φορά να είναι πιο προσεχτικός σε επιλογές προσώπων στο ψηφοδέλτιό του!

Σε συνέντευξή του ο Σ. Μουρίκης ανέφερε:

Ο επικεφαλής της Δύναμης Επιχειρηματικής Προόδου του Επιμελητηρίου Κορινθίας και Διευθύνων Σύμβουλος της Πελοπόννησος ΑΕ Σωτήρης Μουρίκης εκφράζει την αποστροφή του για την χθεσινή μέρα απέναντι στο θεσμό του Επιμελητηρίου.

Ο Παναγιώτης Πιτσάκης κάλεσε μόνο την “γνωστή ομάδα” με πρόσκληση για έκτακτη συνεδρίαση την Τρίτη αλλά και το νέο του δεκανίκι που ακούει στο όνομα Β.Γεώργαρης, εκλεγμένος σύμβουλος με την ΔΕΠ και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου.

Ο Β.Γεώργαρης ψήφισε μαζί με την υπόλοιπη “ομάδα” (άγνωστοι οι λόγοι που έχουν γίνει ομάδα) την υπό εξέταση αντικατάσταση τριών μελών της Διοικούσας Επιτροπής.

Σύσσωμη η παράταξη της Δύναμης Επιχειρηματικής Προόδου και ο επικεφαλής Σ.Μουρίκης , που απείχε και προχθές και χθες από την συνεδρίαση μη θέλοντας να νομιμοποιήσει την κατάντια του Επιμελητηρίου, αποδοκιμάζει την στάση του Β.Γεώργαρη που στηρίχτηκε και εκλέχθηκε από την ΔΕΠ.

Ερωτηματικά προκαλούνται στην παράταξη για την κίνηση του Β.Γεώργαρη σήμερα, αφού έχει πολλάκις στοχοποιηθεί από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και ως άνθρωπος και ως Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου με ύβρεις και κατάπτυστους χαρακτηρισμούς.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ……. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ …. ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ”, αναφέρθηκε στο peloponnisosnews.gr