ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Απογοήτευσε ο Νίκας! -Ποιος ακούγεται για υποψήφιος στην περιφέρεια και συγκεντρώνει θετικά σχόλια!

…Μήπως βιάστηκε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας να ανακοινώσει ότι θα είναι ξανά υποψήφιος στις εκλογές του Οκτώβρη;

Το λέμε αυτό γιατί ακούγεται έντονα ότι ο βουλευτής Αρκαδίας Κ. Βλάσης είναι η πρώτη επιλογή της Νέας Δημοκρατίας για την περιφέρεια Πελοποννήσου, παρά το γεγονός ότι ο Παναγιώτης Νίκας έχει ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητά του!

Πληθαίνουν οι φήμες ότι ο Νίκας βρίσκεται …σε αδιέξοδο (…έτσι όπως τα έχει κάνει) γι ΄αυτό και βιάστηκε να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του!

Στελέχη της ΝΔ στην Κορινθία μας φαίνονται ενοχλημένα με τον Νίκα και τις επιλογές του (πχ. να κάνει θεματικό αντιπεριφερειάρχη τον αυτοδιοικητικό “κωλοτούμπα” Γ. Οικονόμου που εξελέγη με τον συνδυασμό του Τατούλη!!!)

Από την άλλη βλέπουν πολύ θετικά την υποψηφιότητα του βουλευτή Αρκαδίας Κ. Βλάση ο οποίος φαίνεται αποφασισμένος για το κάτι παραπάνω από τον “κουρασμένο” αυτοδιοικητικά, ίσως και ηλικιακά Π. Νίκα!

Στα θετικά του Κ. Βλάση είναι οι δηλώσεις- ανακοινώσεις που κάνει τελευταία όπου μιλάει για τον αγώνα της ΝΔ στις εκλογές του Ιουνίου. Σε αντίθεση με τον Π. Νίκα που πριν ακόμα ολοκληρωθούν οι εθνικές εκλογές ανακοίνωσε ότι θα είναι ξανα υποψήφιος!!! Ρώτησε άραγε ο Π. Νίκας τη ΝΔ ή τον πρωθυπουργό πριν προχωρήσει σε μία τέτοια δήλωση;

Μπορεί ο Βλάσης να μην είναι από την Κορινθία αλλά σίγουρα προτιμάται περισσότερο σε σχέση με τον Π. Νίκα που μάλλον …δείχνει κουρασμένος, που ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ με τις επιλογές του, που τα μεγάλα έργα που λείπουν στο νομό ή περπατούν με ρυθμούς χελώνας ή κόλλησαν …και ένα ακόμα σωρό που…!

Εν αναμονή των εξελίξεων…

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση: Ο Π. Νίκας το δήλωσε θα είναι ξανά υποψήφιος!!! –…Τι θα κάνουν όμως οι Κορίνθιοι συνεργάτες του;

Κ.Ν