ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Αποφεύγουν το παράδειγμα της Ε. Ακρίτα!

Η βουλευτής Έλενα Ακρίτα δημοσίευσε τα στοιχεία της βουλευτικής της αποζημίωσης

Οι Κορίνθιοι βουλευτές δεν θυμόμαστε να κάνουν το ίδιο ΤΟΣΑ χρόνια που είναι στη βουλή! Έχουμε και δύο υφυπουργούς…

Για να δουν και οι Κορίνθιοι πόσο αμείβονται αυτοί που ψηφίζουν και είναι είναι στη βουλή …για να δίνουν λύση στα προβλήματά τους! Σε ότι αφορά τη λύση σε σοβαρά προβλήματα της Κορινθίας καλύτερα να μην το ανοίξουμε αυτό το θέμα …γιατί θα γράφουμε ατελείωτα!

Κατά τα άλλα ο παχυλός μισθός κάθε μήνα τους περιμένει, όπως και οι Κορίνθιοι περιμένουν τα μεγάλα έργα …που χρόνια τώρα έχουν κολλήσει! Κορίνθιους υπουργούς και βουλευτές τόσα χρόνια έχουμε (και μάλιστα τους ίδιους), … απλά την ανάπτυξη ακόμα περιμένουν οι Κορίνθιοι!

“Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, δημοσίευσε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου τα στοιχεία της βουλευτικής της αποζημίωσης για τον Δεκέμβριο (κάτι που έχει δεσμευτεί ότι θα κάνει κάθε μήνα), προκαλώντας αρνητικές αντιδράσεις, αλλά και θετικά σχόλια.

«Η βουλευτική μου αποζημίωση. Στο πόσον προστίθενται 300 ευρώ για τέσσερις συμμετοχές σε Κοινοβουλευτικές Μόνιμες Επιτροπές. Όπως κάνω κάθε μήνα, στα τέλη Νοεμβρίου θα ενημερώσω αναλυτικά τους πολίτες για την κοινοβουλευτική μου δραστηριότητα. Είναι χρέος μου», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της, η οποία γέμισε με σχόλια.

Όπως φαίνεται από την ανάρτησή της, η μεικτή αποζημίωση είναι 7.000,34 ευρώ και σε αυτή περιλαμβάνονται έξοδα κίνησης, ταχυδρομικά τέλη και επίδομα οργάνωσης γραφείου. Μετά την αφαίρεση 1.027,01 ευρώ για κρατήσεις υπέρ κόμματος, κρατήσεων για ΕΦΚΑ, φόρο και ειδική εισφορά αλληλεγγύης, το καθαρό ποσό ήταν 4.832,25 ευρώ”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στη zougla.gr.

Κ.Ν