ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Από τα μαχαιρώματα στο τροχαίο ατύχημα!

“Ένα συνεχές παιχνίδι με τη μοίρα, φαίνεται ότι παίζει το τελευταίο διάστημα ένας 19χρονος μαθητής του ΕΠΑΛ Λουτρακίου, καθώς τις 2 τελευταίες εβδομάδες, βρίσκεται συνεχώς πρωταγωνιστής σε επεισόδια που μάλιστα μονοπωλούν το τοπικό ειδησεογραφικό ενδιαφέρον…

Πρόκειται για τον 19χρονο αλλοδαπό μαθητή της τρίτης Λυκείου του ΕΠΑΛ Λουτρακίου, ο οποίος πριν από δύο εβδομάδες ήταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του επεισοδίου που έλαβε χώρα στο συγκεκριμένο σχολείο του Λουτρακίου και είχε ως αποτέλεσμα τον (ευτυχώς ελαφρύ) τραυματισμό τους από αιχμηρό αντικείμενο.

Μάλιστα, με αφορμή το γεγονός αυτό, μια ψυχολόγος επισκέφθηκε το σχολείο τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να μιλήσει σε όλα τα παιδιά.

Σαν να μην έφτανε το περιστατικό με τη συμπλοκή στο 1ο ΕΠΑΛ, ο 19χρονος είχε την Τρίτη το πρωί και δεύτερο συμβάν, καθώς το αυτοκίνητο στο οποίο ήταν συνοδηγός συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά στο ύψος της ΦΥΡΚΟ με διερχόμενο όχημα.

Ο ίδιος, δεν υπέστη κάποιο τραυματισμό, ωστόσο, είναι δεδομένο ότι εύχεται το κακό να μην… τριτώσει”, αναφέρθηκε στο loutraki365.gr