ΚΟΡΙΝΘΙΑ: “Αυτή η αύξηση είναι καταστροφική για δικηγόρους, αγρότες και ελεύθερους επαγγελματίες” -Ποια είναι η κοροϊδία και το φιάσκο…

Από το γραφείο τύπου του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γ. Ψυχογιού αναφέρεται: «Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γ. Ψυχογιός τοποθετήθηκε από το βήμα της Βουλής για την απαράδεκτη αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών σε όλους τους επαγγελματίες. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι η αύξηση 8%, η οποία έχει δρομολογηθεί και έχει αποφασιστεί από τη ΝΔ είναι καταστροφική για δικηγόρους, αγρότες και ελεύθερους επαγγελματίες συνολικά.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Προτείνουμε να παγώσει αυτή η αύξηση και να αναπληρωθούν τα κονδύλια που χρειάζεται ο ΟΑΕΔ-ΔΥΠΑ για να καλύψει τις ανάγκες των ανέργων, γιατί τα παίρνετε από τη μια τσέπη και ΔΕΝ τα βάζετε στην άλλη, δηλαδή την πρόνοια και την κοινωνική προστασία».

Σημείωσε εξάλλου ότι “η περιβόητη διαγραφή οφειλών από εισφορές που τόσο διαφημίσατε-λες κι ο κόσμος δεν θα το καταλάβει-είναι ένα φιάσκο, η απόλυτη κοροϊδία, διότι οι περισσότερες οφειλές έχουν βεβαιωθεί εντός δεκαετίας και δεν περιλαμβάνονται. Αφορά το 0,58% του συνόλου των χρεών, ένα ποσό της τάξης των 250 εκ. Ευρώ στα 43 δισ. του συνόλου των οφειλών”

Συνηθίζουν να χειροκροτούν τις αποφάσεις της κυβέρνησης ακόμα και αν αυτές είναι κατά των Κορίνθιων πολιτών!

ΣΣ. Οι Κορίνθιοι βουλευτές της ΝΔ …μάλλον τα βλεπουν όλα κανονικά και δεν βγάζουν τέτοιου είδους ανακοινώσεις! Όταν όμως θα ξεκινήσουν τις επισκέψεις στην Κορινθία λόγω των ερχόμενων εκλογών …τότε θα αρχίσουν τα δύσκολα! Οι πολίτες φτάνουν στα όριά τους

Κ.Ν