ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Μεθυσμένος ο 33χρονος Αλβανός που απήγαγε την σύζυγό του και την βίασε;

“Πρωτοφανούς αγριότητας είναι η επίθεση που εξαπέλυσε 33χρονος σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του στην Κόρινθο. Όπως μετέδωσε το enikos.gr η 28χρονη γυναίκα ξυλοκοπήθηκε και βιάστηκε από τον δράστη.

Οδηγήθηκε στον ανακριτή και κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη κατά αδύναμων ατόμων, παράνομη κατακράτηση και βία. Μετά την απολογία του στον ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο 33χρονος Αλβανός δράστης είναι σε διάσταση εδώ και αρκετούς μήνες με την 28χρονη Ελληνίδα, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Η γυναίκα δεν άντεξε την συμπεριφορά του και του ζήτησε να χωρίσουν, καθώς είχαν πολλά προβλήματα και συχνούς καβγάδες.

Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο, όταν η 28χρονη έκανε βόλτα με το αυτοκίνητό της μαζί με μια φίλη της. Τυχαία, πέρασαν από την καφετέρια που εργάζεται ο 33χρονος. Εκείνος μπήκε με την βία στο αυτοκίνητο και τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης.

Ανάγκασε την πρώην σύντροφό του να αφήσει την φίλη της στο σπίτι της και μετά την πήγε στο σπίτι των γονέων του.

Κόρινθος
Ο 33χρονος δούλευε σε καφετέρια

Το εν λόγω σπίτι ήταν άδειο και εκεί την χτύπησε άγρια. Την απειλούσε να γδυθεί με την 28χρονη να μην υποκύπτει στις απειλές του. Ο 33χρονος πήρε έναν αναπτήρα και της έβαλε φωτιά στα μαλλιά ώστε να αναγκαστεί να υπακούσει σε όσα της ζητούσε. Την βίασε και την κράτησε όμηρο στο σπίτι για αρκετές ώρες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν μεθυσμένος και κάποια στιγμή έφυγε από το σπίτι, αφού είχε ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις, αφήνοντας την άτυχη γυναίκα μέσα. Τρομοκρατημένη η γυναίκα, έφυγε και κατευθύνθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου και νοσηλεύεται καθώς έχει βαριά τραύματα από τον ξυλοδαρμό. Η 28χρονη έκανε καταγγελία στους αστυνομικούς και κινήθηκε άμεσα η διαδικασία”, αναφέρθηκε στο enikos.gr