ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Για τις συναντήσεις που είχε δεν “ξέχασε” η Κόρκα να βγάλει ανακοίνωση! -…Για το άλλο θέμα όμως τίποτα! (φωτο)

Δελτίο τύπου έβγαλε η αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Α. Κόρκα για κάποιες συναντήσεις που είχε.

“Ξεχνάει” όμως η ίδια να βγάλει μία ανακοίνωση μετά το “άδειασμα” που της έκανε ο ίδιος ο περιφερειάρχης Π. Νίκας και “βούιξε” η Κορινθία!

Το γράφουμε ξανά: Τέτοιο “άδειασμα” από περιφερειάρχη σε εν ενεργεία αντιπεριφερειάρχη δεν θυμόμαστε να έχουμε ξαναδεί στην περιφέρεια Πελοποννήσου! Αν η Α. Κόρκα θεωρεί ότι με το να μην απαντάει, το ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ θέμα θα ξεχαστεί πιο γρήγορα, …θεωρούμε ότι είναι τεράστιο λάθος! (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Η σιωπή της Α. Κόρκα!)

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 002.-33-1024x768.jpg

Σε δελτίο τύπου από την αντιπεριφεριάρχη Κορινθίας Α.Κόρκα αναφέρεται: «Εθιμοτυπική Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας κα Αθηνά Κόρκα τις προηγούμενες ημέρες, με το Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργο Γκιώνη, με θέματα που αφορούν  την ορθή και αποδοτική συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Χάρης Βυτινιώτης.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 25η-ΜΑΡΤΙΟΥ-1821-Β-14.jpg

Συναντήθηκε επίσης, με τον πρόεδρο της Tοπικής Kοινότητας Στεφανίουκ. Γιώργο Ζούζα, όπου αναφέρθηκαν σεθέματα που αφορούν το οδικό δίκτυο Στεφάνι – Μυκήνες. Συζητήθηκαν επίσης θέματα ανάδειξης του Ιερού Ναού της ΠαναγίαςΣτεφανίου καθώς και του Αστεροσκοπείου. Στην συνέχεια έγινε συνάντηση και με το πρόεδρο Θαλερού κ. Άγγελο Λινάρδο με τον οποίο συζητήθηκαν  θέματα που αφορούσαν  Αρδευτικά και Εγγειοβελτιωτικά έργα.

Τέλος, η κα Κόρκα, υποδέχθηκε στο γραφείο της στην ΠΕ Κορινθίας τους κ.κ. Παναγώτη Μουστόγιαννη και Γιώργο Μανθόπουλο, στελέχη του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου, σε μία εθιμοτυπική συνάντηση. Αναφέρθηκαν στα φλέγοντα θέματα της εκπαίδευσης και επικεντρώθηκαν μεταξύ άλλων, ιδιαίτερα στα δύο τελευταία χρόνια της πανδημίας και στη χρήση της τηλεκπαίδευσης».