ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Γ. Ψυχογιός: “Οι δύο σκέψεις σε ότι αφορά την αποκάλυψη της Μπεκατώρου”

Σε δελτίο τύπου του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία Γ. Ψυχογιού αναφέρεται μεταξύ άλλων: “Σχετικά με το θέμα της έμφυλης βίας και την αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου ότι έχει υπάρξει θύμα της.

Η Σοφία Μπεκατώρου βρήκε τη δύναμη να μιλήσει. Είχε βέβαια χρειαστεί πρώτα να βρει την τεράστια δύναμη να ζήσει για πολλά χρόνια με αυτό στο μυαλό, την ψυχή και το σώμα της.

Η Σοφία είναι ολυμπιονίκης. Δύο σκέψεις λοιπόν.

Πρώτη: Αν δεν είναι εύκολο να καταγγελθούν από ολυμπιονίκες τέτοιες βίαιες και εξουσιαστικές συμπεριφορές με αποτέλεσμα να μένουν ατιμώρητες για χρόνια, μπορεί να καταλάβει κανείς πόσο σοβαρό και βαθύ είναι το θέμα.

Δεύτερη: Αν αυτά γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες σε ολυμπιονίκες, φανταστείτε τι γίνεται σε μια γυναίκα που δεν έχει καμία αναγνωσιμότητα, θέση ή ιδιότητα…»

ΣΣ. Εύστοχη η παραπάνω τοποθέτηση του Γ. Ψυχογιού. Αυτές είναι οι δύο σκέψεις που είχαμε από την αρχή ακούγοντας την καταγγελία της Μπεκατώρου.

Δυστυχώς υπάρχουν τέτοιοι ψευτοπαράγοντες και στο χώρο του αθλητισμού. Αν δεν καταγγέλονται αυτά τα άτομα είμαστε χαμένοι από χέρι…

Κ.Ν