ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Γ. Ψυχογιός: “Το 2010 στέφθηκα κυπελλούχος με τον…”

Από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γ. Ψυχογιό αναφέρεται σε δελτίο τύπου:

«Δήλωση του βουλευτή Κορινθίας και μέλους του Αθλητικού Τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γ. Ψυχογιού, από το Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου όπου παραβρέθηκε για τον τελικό του Κυπέλλου Κορινθίας, μεταξύ Πέλοπα Κιάτου και Πανκαμαριακού:

«Ο τελικός του Κυπέλλου είναι ένας αγώνας ξεχωριστός. Και το γνωρίζω πολύ καλά, γιατί το 2010 στέφθηκα κυπελλούχος Κορινθίας με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου.

Είναι όμως και μια γιορτή. Όπως έγινε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου με φανταστική ατμόσφαιρα από τους οπαδούς των δύο ομάδων, αλλά και με πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου, μικρών και μεγάλων, από όλο το Νομό.

Πολλά συγχαρητήρια στον Πανκαμαριακό που το κατέκτησε, στον Πέλοπα Κιάτου που έφτασε στην 11η συμμετοχή του σε τελικό, αλλά και σε όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στην άψογη διεξαγωγή του αγώνα.

Εμείς στηρίζουμε πάντα στην πράξη το κορινθιακό ποδόσφαιρο και το μαζικό ερασιτεχνικό αθλητισμό του Νομού σε υποδομές και εγκαταστάσεις, στα αιτήματα των Σωματείων, και μέσα στην πανδημία, αλλά και ως κοινωνικό δικαίωμα για όλους, ως μηχανισμό για την υγεία, την ποιότητα ζωής και την ένταξη όλων στο κοινωνικό σύνολο».