ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Δήμας και Ταγαράς έβγαλαν ταυτόχρονα ανακοίνωση για το ίδιο πράγμα! -Συνέβαλλε κάποιος περισσότερο;

Έκαναν ανακοίνωση και μάλιστα σχεδόν ταυτόχρονα οι δύο υφυπουργοί Κορινθίας Δήμας και Ταγαράς για κάποιες αποζημιώσεις στους παραγωγούς που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του 2021.

Εκεί που οι δυο τους δεν βγάζουν ανακοίνωση για …τα στραβά που υπάρχουν στην Κορινθία και οι ανακοινώσεις τους είναι κυρίως για το που βρίσκονται, για να ευχηθούν καλή επιτυχία στους μαθητές, για να ευχηθούν καλή χρονιά…κτλ, τώρα για μία αποζημίωση που αφορά κάποιους παραγωγούς στην Κορινθία έτρεξαν να βγάλουν δύο ανακοινώσεις (μία ο καθένας).

Άραγε προσπάθησε κάποιος παραπάνω από τους δύο για τις αποζημιώσεις ή έτρεξαν για να ανακοινώσουν αμέσως το γεγονός για να δείξουν ότι …κάτι έκαναν και αυτοί;

Κάτι τέτοια βλέπουν οι Κορίνθιοι και…

Πάλι καλά που δεν είδαμε, για την ώρα τουλάχιστον, κάποια ανακοίνωση για το ίδιο θέμα και από τον άλλον βουλευτή Κορινθίας Κ. Κόλλια, …για να το εμπεδώσουμε ακόμα περισσότερο!

Φυσικά παρακάτω σε ότι αφορά την αποζημίωση που θα πάρει ο καθένας από τους παραγωγούς …είναι άλλο θέμα!

Σε δελτίο τύπου από τον βουλευτή Κορινθίας Χ. Δήμα αναφέρεται:

“Συνεδρίασε την Τρίτη η Kυβερνητική επιτροπή κρατικής αρωγής, αποφασίζοντας να εντάξει στις πρόνοιες του νόμου για τις αποζημιώσεις, τις περιπτώσεις των πυρκαγιών του 2021 στον νομό Κορινθίας και ειδικότερα των τοπικών κοινοτήτων:

1) Αρχαίων Κλεωνών
2) Ζευγολατιού
3) Κουταλά
 4) Σολομού
 5) Αρχαίας Κορίνθου

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Βουλευτής Κορινθίας κ. Χρίστος Δήμας, έκανε την εξής δήλωση:

“Σημαντική είδηση για την Κορινθία και για τους παραγωγούς που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του 2021! Η πολιτεία στέκεται δίπλα στους παραγωγούς που είδαν την αγροτική τους παραγωγή να καταστρέφεται από τις πυρκαγιές. Το κύριο μέλημα είναι να αποζημιωθούν ισότιμα οι παραγωγοί που επλήγησαν.”

Σε ανακοίνωση από τον άλλο βουλευτή Κορινθίας Ν. Ταγαρά αναφέρεται:

Κ.Ν