ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Μπορείτε να μας πείτε για πόσα χιλιόμετρα ασφαλτόστρωση θα διατεθούν 2.300.000 ευρώ;

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώθηκε πρόσφατα (στις 15 Απριλίου): “Σε αυτοψία στο έργο της Ασφαλτόστρωσης Τ.Κ. Φενεού-Φράγμα Λίμνης Δόξα, προϋπολογισμού 2.300.000 ευρώ, που ξεκινάει άμεσα, έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας, Αναστάσιος Γκιολής, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Σωτήρη Μουρίκη, στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών και εκπροσώπους της εργολαβικής εταιρείας.

Με στόχο την ανάπτυξη του ορεινού όγκου της Κορινθίας, ένα έργο που είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και περίμεναν οι κάτοικοι της Κορινθίας, επισκέπτες και επιχειρηματίες, ξεκινά και αφορά στη Συντήρηση και Αποκατάσταση του Οδικού Δικτύου Δ.Δ Φενεού”.

ΣΣ. Μπορούν να μας πουν από την περιφέρεια πόση απόσταση θα καλύψει η παραπάνω ασφαλτόστρωση των 2.300.000 ευρώ; Για να πανηγυρίσουμε όλοι για το συγκεκριμένο έργο!

Διαφορετικά διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας και θα ψάξουμε …τη λύση μέσα από τους χάρτες της google!

Κε Γκιολή εσείς δεν λέγατε ότι το έργο θα είναι ολοκληρωμένο σε περίπου δύο εβδομάδες; Αν ναι, επειδή απομένουν ακόμα τέσσερις μέρες, ολοκληρώνεται και δεν το ξέρουμε;

Κ.Ν