ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Δεν υπάρχει σωτηρία! -Το “τερμάτισε” η βουλευτής της ΝΔ Μ. Σούκουλη!

Με το που τελείωσε η καραντίνα η Σούκουλη έκανε επισκέψεις στα αστυνομικά τμήματα για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της …και άρχισε τις φωτογραφήσεις!

…Δεν υπάρχει σωτηρία! Με το που τελείωσε η καραντίνα η βουλευτής της ΝΔ στην Κορινθία Μ. Σούκουλη έκανε επισκέψεις στα αστυνομικά τμήματα της Κορινθίας και αφού μίλησε για το έργο των αστυνομικών άρχισε τις φωτογραφήσεις, τις οποίες και έστειλε σε δελτίο τύπου!!!

Η Σούκουλη όπως θα διαβάσετε στο παρακάτω δελτίο τύπου που έστειλε η ίδια πήγε στα αστυνομικά τμήματα και εξέφρασε τόσο στο προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας όσο και και στο προσωπικό του Α.Τ. Βέλου -Βόχας  την ευγνωμοσύνη της  για το  υψηλό αίσθημα καθήκοντος που διακρίνει το έργο τους!!!

…Είμαστε σοβαροί; Με το που τελείωσε η καραντίνα η Σούκουλη βρήκε την ευκαιρία να επισκεφτεί ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ (!!!) τα αστυνομικά τμήματα για να τους εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για το έργο τους; Μπήκε δηλαδή σε κλειστό χώρο, εν ώρα υπηρεσίας των αστυνομικών, για να εκφράσει απλά την ευγνωμοσύνη της!!! …Και ήταν τόσο σοβαρή αυτή η επίσκεψη που χρειάστηκαν και οι φωτογραφίες;

Αν ήθελε να τους εκφράσει την ευγνωμοσύνη της και τις ευχαριστίες της …ας τους έπαιρνε απλά ένα τηλέφωνο! Όχι να απασχολεί το έργο των αστυνομικών για να φωτογραφηθεί η ίδια και μετά να στείλει τις φωτογραφίες στα ΜΜΕ!!!

Αυτά βλέπουν οι Κορίνθιοι και θα απελπίζονται οι άνθρωποι!

Η φωτογραφία εστάλη από το γραφείο τύπου της Σούκουλη

Καλύτερα Μ. Σούκουλη να κάνετε αυτό που κάνει και ο άλλος βουλευτής στην Κορινθία που κατα το παρελθόν είχε χαρακτηριστεί από τα αθηναικά ΜΜΕ ως “μουγκός”. ΔΕΝ κάνει σχεδόν τίποτα αλλά ΔΕΝ στέλνει δελτία τύπου σαν το δικό σας παρακάτω που να εξοργίζει τον κόσμο, ΕΙΔΙΚΑ αυτό το διάστημα που όλοι περνάνε πολύ δύσκολα!

Αν θέλετε Μ. Σούκουλη να δικαιολογήσετε τον παχυλό μισθό σας ασχοληθείτε με άλλα θέματα. Γιατί τα ΣΟΒΑΡΑ θέματα στην Κορινθία δεν τα ΑΓΓΙΖΕΤΕ όπως και οι άλλοι Κορίνθιοι βουλευτές! Τουλάχιστον ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ…

Η φωτογραφία εστάλη από το γραφείο τύπου της Σούκουλη!

Δείτε τώρα ΑΥΤΟΥΣΙΟ το δελτίο τύπου από το γραφείο της βουλευτή της ΝΔ στην Κορινθία Μ. Σούκουλη… και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

«Συνάντηση πραγματοποίησε η Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη με τον Αστυνομικό Διευθυντή  Κορινθίας κο  Χαράλαμπο Τετράδη,  με τον Υποδιοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου κο Γεώργιο Μαυροειδή καθώς και με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας κο Χρήστο Βλαχοπάνο.

Η  κα Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη εξέφρασε τόσο στο προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας όσο και και στο προσωπικό του Α.Τ. Βέλου -Βόχας  την ευγνωμοσύνη της  για το  υψηλό αίσθημα καθήκοντος που διακρίνει το έργο τους, ιδιαίτερα κατά την περίοδο της υγειονομικής κρίσης που περνάει η χώρα εξαιτίας της πανδημίας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Βουλευτής Κορινθίας κα Σούκουλη Βιλιάλη “Η ελληνική κοινωνία αναγνωρίζει και συνεχίζει να εκτιμά την προσήλωση των γυναικών και  των ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας στο επιχειρησιακό τους καθήκον. Βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και με αυταπάρνηση πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους, ώστε όλοι μαζί να συνεχίσουμε να είμαστε ασφαλείς.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας αλλά και τα επιμέρους Αστυνομικά Τμήματα στην περιοχή μας επιτελούν εξαιρετικό έργο. Τους ευχαριστούμε θερμά για την σημαντική προσφορά τους στην Κορινθία μας”.

Η φωτογραφία εστάλη από το γραφείο τύπου της Σούκουλη

ΣΣ. Αλήθεια ποιο συμπέρασμα έβγαλαν οι αναγνώστες διαβάζοντας το παραπάνω δελτίο τύπου της Σούκουλη και βλέποντας τις φωτογραφίες που έστειλε η ίδια στα ΜΜΕ;

…Πάλι καλά που δεν υπήρξε και κανένα ευχαριστήριο από την αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας για τη “φοβερή” αυτή επίσκεψη της Σούκουλη!

Μπορεί την Μ. Σούκουλη να την ευχαριστεί πως θα έρθει η Ντόρα Μπακογιάννη στην Κορινθία (ασχοληθήκαμε πρόσφατα με το θέμα αυτό) καθώς πως θα κάνει αισθητή την παρουσία της με επισκέψεις ….σαν την παραπάνω!

Βλέπουμε Μ. Σούκουλη ότι χρόνο έχετε …αλλά μάλλον τον σπαταλάτε σε λάθος πράγματα! Κακό ξεκίνημα για νέο βουλευτή…

Φώτης Νικολακόπουλος