ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Δηλώσεις του Χ. Βυτινιώτη για την φαρμακευτική κάνναβη…

Από τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Χ. Βυτινιώτη αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Η φαρμακευτική κάνναβη μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων ψυχικών διαταραχών, να περιορίσει τα συμπτώματα της επιληψίας, τα συμπτώματα του Αλζχάιμερ, της αρθρίτιδας και του άσθματος.

Οι νέες νομοθετικές ρυθμίσεις για τα φάρμακα με βάση την κάνναβη μεταφράζονται σε πρόσθετα έσοδα για την εθνική και τοπική οικονομία ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Χάρης Βυτινιώτης με αφορμή τα εγκαίνια της βιομηχανικής μονάδας φαρμακευτικής κάνναβης στην Κόρινθο, από την εταιρία TikunOlamEurope. Μια επένδυση που έχει ξεπεράσει τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης παραβρέθηκε στα εγκαίνια της βιομηχανικής μονάδας. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Βυτινιώτης είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τα διακριτά τμήματα του εργοστασίου το οποίο αποτελείται από την μονάδα θερμοκηπιακής καλλιέργειας, από το τμήμα πρωτογενούς επεξεργασίας και από την μονάδα συσκευασίας τελικών προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης…»