ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Δύο …διαφορετικές Maserati! -Ποιο είναι το κόστος της μετατροπής… (φωτο)

“Κάθε επαγγελματίας που έχει πάθος γι’ αυτό που κάνει προσπαθεί πάντα για το καλύτερο. Αυτό ισχύει για όλα τα επαγγέλματα ακόμα και στην περίπτωση που μιλάμε και για γραφείο τελετών.

Κατά καιρούς έχουμε δει στους δρόμους αλλά έχουμε διαβάσει και σχετικά άρθρα για ιδιαίτερες περιπτώσεις οχημάτων που έχουν μετατραπεί σε νεκροφόρες. Το πιο συνηθισμένο όχημα είναι η Mercedes αλλά έχουμε δει και άλλα όπως, Jaguar, Chrysler, διάφορα αμερικάνικα οχήματα, ρέπλικα Rolls Royce κ.ά. Ωστόσο η νεκροφόρα ή καλύτερα οι νεκροφόρες – καθώς είναι δύο – που ξεχωρίζουν και θεωρούνται κορυφαίες αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι οι Maserati Ghibli.

Ο ιδιοκτήτης της είναι ο Βλάσης Ρέστας που έχει έδρα στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας και στο στόλο των οχημάτων διαθέτει μία Ghibli του 2017 και άλλη μία του 2019.

Το κόστος της μετατροπής

Και οι δύο νεκροφόρες Maserati έχουν μετασκευαστεί στην Ιταλία και σε συγκεκριμένο οίκο που ειδικεύεται σε αυτού του είδους τις μετατροπές. Η μία αγοράστηκε καινούργια και η δεύτερη μεταχειρισμένη ενώ για την μετασκευή της χρειάστηκαν περίπου 12 μήνες.

Το κόστος της μετατροπής άγγιξε τα 120.000 ευρώ, καθώς το όχημα μεγάλωσε (φτάνει πλέον τα 6.5 μέτρα) ενώ το βάρος αυξήθηκε σημαντικά και πλησιάζει πλέον τους 2.5 τόνους…”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο newsauto.gr