ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Δ. Πτωχέ ο εκλεγμένος συνεργάτης σας εξέθεσε ως περιφερειακή αρχή με την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ στάθμευση! (φωτο)

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Επειδή το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και μετά τη δημοσίευση της korinthiannews.gr έχει πάρει μεγάλη διάσταση και τα σχόλια αναγνωστών δίνουν και παίρνουν επανερχόμαστε σήμερα …πηγαίνοντάς το ένα βήμα παραπέρα!

Στην παρακάτω φωτογραφία (την Τετάρτη το μεσημέρι) φαίνεται όχημα της περιφέρειας Πελοποννήσου να έχει κλείσει το πεζοδρόμιο (μεταξύ αυτών περνούν παιδιά, καρότσια με μωρά και ηλικιωμένοι) στην παραλιακή Λουτρακίου!

Το παραπάνω όχημα μετέφερε εκλεγμένο αιρετό, στενό συνεργάτη του Πτωχού ο οποίος βρέθηκε και αυτός στην ταβέρνα δίπλα και απολάμβανε το φαγητό του μαζί με τους άλλους εκλεγμένους συνεργάτες του περιφερειάρχη την Τετάρτη το μεσημέρι!

Κε Πτωχέ τα άτομα που κάθονταν μαζί σας στο τραπέζι (την Τετάρτη το μεσημέρι) όσον αφορά τους συνεργάτες σας ήταν ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ!

ΠΟΙΟΣ λοιπόν χρησιμοποίησε το παραπάνω όχημα της περιφέρειας; ΠΟΙΟΝ αφορά το θέμα;

-Τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τ. Γκιολή;

ή

-Τους Κορίνθιους θεματικούς αντιπερφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους: Σ. Μουρίκη, Α. Κόρκα, Χ. Μέλλο, Μ.Λέγγα και Γ. Χασικίδη και Σ. Ζαχαριά;

Ποιος έγραψε …στα παλαιότερα των υποδημάτων του τους πολίτες και παρκάρει όπου ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, …δείχνοντας έτσι το καλό παράδειγμα;

Κε Πτωχέ οι συνεργάτες σας εκθέτουν με την προκλητική συμπεριφορά τους!

Ποια μέτρα κε Πτωχέ προτίθεστε να πάρετε;

Θεωρούμε ότι δεν είστε από αυτούς που θα συγκαλύψετε τέτοιες ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ συμπεριφορές συνεργατών σας!

Το ξαναλέμε: Τέτοιες ενέργειες εκθέτουν την νυν περιφερειακή αρχή και τον περιφερειάρχη.

ΣΣ. Και κάτι τελευταίο. Κάτω από την πρώτη ανάρτηση της korinthiannews.gr στο facebook για την παράνομη στάθμευση, σχεδόν άμεσα, υπήρξε το παραπάνω επώνυμο σχόλιο αναγνώστη που ανέφερε ότι το συγκεκριμένο όχημα έκανε και άλλες παραβάσεις!!!

Αν έγιναν και τα παραπάνω που αναφέρει ο αναγνώστης τότε …χαιρετίσματα!

Αλλά και μόνο για την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ελπίζουμε ο εν λόγω αιρετός να έχει τις ανάλογες επιπτώσεις!

Κε Πτωχέ πιστεύουμε σε εσάς και δείχνετε να έχετε όρεξη για δουλειά και μιλάτε συνεχώς για το όραμά σας για την Πελοποννήσο και πολλά υποσχόμενος για την Κορινθία. Αλίμονο αν επιτρέψετε τέτοιες συμπεριφορές!

Αναμένουμε και ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε!

Είναι κρίμα και άδικο να τα ακούνε και οι άλλοι οδηγοί στην περιφέρεια Πελοποννήσου εξαιτίας της ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗΣ συμπεριφοράς αιρετών!

-Το λάθος το δικό μας είναι ότι ενώ είμασταν στο σημείο, δίπλα από το όχημα, δεν τηλεφωνήσαμε στην αστυνομία να έρθει …και τότε θα γινόταν πανηγύρι με τις φωτογραφίες που θα βγάζαμε! …Να πως θα κοβόταν αυτόματα η όρεξη σε όλους! Ίσως την επόμενη φορά λάβουμε …άλλα μέτρα!

-Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση: Ο περιφερειάρχης την Τετάρτη βρέθηκε στην Κορινθία