ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Εγκλωβίστηκαν από τα χιόνια! -Πολλά χρόνια είχε να συμβεί! -“Πληρώνουν” τα λάθη της περιφέρειας! -Αιχμές σε Νίκα και Γκιολή!

Σε επικοινωνία που είχε με την korinthiannews.gr o δημοτικός σύμβουλος Σικυωνίων Α. Κατσιμπούλας ανέφερε μεταξύ άλλων:

“Από την Κυριακή το μεσημέρι μέχρι και σήμερα το μεσημέρι (αυτή την ώρα) η ορεινή Κορινθία έχει αποκλειστεί από τα χιόνια. Οι δρόμοι είναι ΚΛΕΙΣΤΟΙ! Τέτοια εικόνα δεν έχουμε συναντήσει ξανά από το διάστημα που ήταν ο Μανωλάκης νομάρχης και μετά!

Έχουν μεγάλη ευθύνη, για το πως χειρίστηκαν το θέμα, η περιφέρεια Πελοποννήσου και η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας! Περιμέναμε την κακοκαιρία και την δημοπράτηση για τον εκχιονισμό την ανέλαβε ένας από την Θεσσαλονίκη!!! Το αποτέλεσμα είναι αυτές τις ώρες, από χθες δηλαδή που δημιουργήθηκε η κακοκαιρία, τρία οχήματα από την Κορινθία να προσπαθούν να διώξουν το χιόνι από τους δρόμους στα χωριά από το Ξυλόκαστρο μέχρι τη Στυμφαλία!

Το αποτέλεσμα είναι οι δρόμοι να έχουν κλείσει για αρκετές ώρες και να είμαστε αποκλεισμένοι.

Ένας νοσηλευτής ήθελε να πάει στη δουλειά του στη Γκούρα και τελικά γύρισε πίσω καθώς οι δρόμοι ήταν κλειστοί!

Σήμερα προσπαθούν να καθαρίσουν τους δρόμους παίρνοντας κάποια ντόπια μηχανήματα, των οποίων οι ιδιοκτήτες πήγαν με το ζόρι, καθώς δεν ήταν υποχρεωμένοι να το κάνουν!

Πρωτόγνωρες στιγμές στην ορεινή Κορινθία με τον τρόπο που χειρίστηκε η περιφέρεια το θέμα…”

ΣΣ. Όντως πρωτόγνωρα είναι αυτά που ζούνε οι κάτοικοι στην ορεινή Κορινθία. Για να δούμε ποια απάντηση θα υπάρξει από τον Π. Νίκα ή τον Τ. Γκιολή για τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα…

Κ.Ν