ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Εκτεθειμένος ο Τατούλης! …Θυμήθηκε τώρα τον Γκιολή; -Ερωτηματικά για την απόφαση του Π. Νίκα

Το θέμα με τις καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του γιατρού από το Ξυλόκαστρο Τ. Γκιολή για παράνομες συνταγογραφήσεις ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το έβγαλε στη δημοσιότητα η korinthiannews.gr πριν από περίπου τρία χρόνια. Έχουμε γράψει ένα σωρό δημοσιεύματα για την υπόθεση του Γκιολή την στιγμή που κανένα άλλο Κορινθιακό ΜΜΕ δεν άγγιζε το θέμα αυτό!

Θέσαμε ερωτήματα για τις παράνομες συνταγογραφήσεις που ΠΟΤΕ δεν απάντησε ο Γκιολής!!!

Ο Γκιολής όμως είναι γιατρός και στην πολιτική οι γιατροί συνηθίζεται να τα πηγαίνουν πολύ καλά (λόγω ιδιότητας). Έτσι λοιπόν και ο Γκιολής τα πήγε πολύ καλά σε ψήφους (αναμενόμενο και για εμάς) στην Κορινθία με το ψηφοδέλτιο του Νίκα και ο Νίκας αποφάσισε να τον κάνει αντιπεριφερειάρχη (Κορινθίας).

…Και βγαίνει τώρα ο Τατούλης και ζητάει την αποπομπή του Γκιολή από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας γιατί έχει σε βάρος του ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!!!

Εκτίθεστε κε Τατούλη!!! Το θέμα του Γκιολή έπρεπε να σας είχε απασχολήσει πιο πριν, όταν (ο Γκιολής) ασχολούνταν με την πολιτική στο Ξυλόκαστρο ακόμα.

Τόσα χρόνια δεν βλέπατε τα δημοσιεύματα; Τώρα τα πληροφορηθήκατε;

Ίσως κε Τατούλη σας πείραξε που ο Γκιολής μπήκε στο ψηφοδέλτιο του Νίκα και τα πήγε πολύ καλά!

Συνεχίστε να εκτίθεστε κε Τατούλη. Γιατί η υπόθεση του Γκιολή είναι παλιά και έχει δει το φως της δημοσιότητας περίπου ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ! Τώρα “καμαρώστε” τον Γκιολή αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας από την θέση της αντιπολίτευσης που εσείς θα βρίσκεστε!

Επίσης σε ότι αφορά τον Γκιολή και τις καταδικαστικές αποφάσεις έχουμε την αίσθηση ότι το θέμα στο εξής θα πάρει διαστάσεις αρκετά μεγάλες και κάποιοι θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα!

Εσείς κε Νίκα τι λέτε; Με ποια κριτήρια επιλέγετε τους συνεργάτες σας; Επιλέγετε άτομα με ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ; Αυτά για σήμερα!

Στην ert.gr αναφέρθηκε:

“Την αποπομπή του νέου, χωρικού αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, Τάσου Γκιολή, ζήτησε, απ’ την Τρίπολη, ο απερχόμενος περιφερειάρχης της Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης.

Στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου, ως περιφερειάρχης, ο κ. Τατούλης, έθεσε το θέμα, λέγοντας τα εξής:

«Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο νέος αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, έχει ζητήματα και προβλήματα. Αναγνώρισε ο ίδιος στα δικαστήρια την ευθύνη του. Έχει δεχθεί ποινή 18 μήνες. Είναι δύσκολο η παράταξή του κ. Νίκα να παίξει σε θέματα ηθικής».

Αναμένουμε, τώρα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την απάντηση της νέας περιφερειακής αρχής, αλλά και του νέου αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας”.