ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Ενδιαφέρεται και ο Ν. Ταγαράς;

“Μια άλλη αόρατη μάχη σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης διεξάγεται τούτες τις ημέρες, μετά την πληροφορία ότι ο νυν Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Ε. Νίκας δεν πρόκειται να θέσει και πάλι υποψηφιότητα.

Τώρα θα πείτε τι είδους μάχη είναι αυτή, τη στιγμή που οι περιφερειακές εκλογές έπονται των βουλευτικών; Πρόκειται για μια μάχη με διπλό ενδιαφέρον για τη θέση του περιφερειάρχη ανάμεσα σε κοινοβουλευτικούς και εξωκοινοβουλευτικούς.

Αν και κανείς έως τώρα δεν έχει εκδηλώσει δημοσίως την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου προκειμένου να δώσει τη μάχη, τα ονόματα που ακούστηκαν είναι των εξωκοινοβουλευτικών Γ. Διδασκάλου γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, Ν Κωστόπουλου και Δ. Πτωχού (που ήταν οικονομικός σύμβουλος επί πρωθυπουργίας του Αντώνη Σαμαρά).

Επίσης ακούγονται τα ονόματα των κοινοβουλευτικών Ν. Ταγαρά (υφυπουργού Χωροταξίας), Περικλή Μαντά (βουλευτή Μεσσηνίας) και Κώστα Βλάση (πρώην υφυπουργού Εξωτερικών και «στρατηγού», όπως τον ονόμασαν της εκλογής Νίκα)”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο tovima.gr.

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε και μία ανάρτηση που κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα:

Κορίνθιος πολιτικός …που στοχεύει τη θέση του Π. Νίκα! -…Μήπως παραπήρε φόρα;

Κ.Ν