ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ενημέρωση από το γραφείο της Κόρκα για τις επισκέψεις της

Από το γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Α. Κόρκα έβγαλαν ανακοίνωση για να ενημερώσουν για τις επισκέψεις της (της Κόρκα):

«Το Σάββατο και την Κυριακή 4 και 5 Ιουνίου η Αντιπεριφερειάρχης κα. Αθηνά Κόρκα παραβρέθηκε σε επετειακούς αγώνες κολύμβησης στον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, σε αγώνες δρόμου στον Δήμο Βέλου-Βόχας και σε λαογραφική εορταστική εκδήλωση στην Τ.Κ. Στιμάγκας.

Στο Ανοικτό Κολυμβητήριο Λουτρακίου παρακολούθησε αγώνες προαγωνιστικής κατηγορίας στα πλαίσια του 1ου Κυπέλλου “Ιωάννης Λαζαρίδης”. Οι αγώνες που είχαν επετειακό χαρακτήρα πραγματοποιήθηκαν με αφορμή τα 60 χρόνια λειτουργίας του Αθλητικού Ομίλου Ποσειδών Λουτρακίου αλλά και για να τιμηθεί το ιδρυτικό μέλος του Ομίλου κ. Ι. Λαζαρίδης. Στην ίδια εκδήλωση, παραβρέθηκε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γ. Οικονόμου. 

Στο Βραχάτι Κορινθίας παρακολούθησε τους αγώνες δρόμου Vrachati Run. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της ευρύτερης φιλοσοφίας του Δήμου να θέτει υπό την αιγίδα του εκδηλώσεις που αποσκοπούν στην άθληση, την ανάπτυξη του πνεύματος, της αλληλεγγύης και της άμιλλας.

Στην Τοπική Κοινότητα Στιμάγκας παρακολούθησε εορταστικές εκδηλώσεις για τα 21 χρόνια λειτουργίας του Χορευτικού και Λαογραφικού Συλλόγου Στιμάγκας ΘΥΑΜΙΣ. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε και λαογραφικό υλικό που επιμελήθηκε ο χοροδιδάσκαλος κ. Π. Χωρίκης.

Η κα. Κόρκα στις εκδηλώσεις συνεχάρη τους διοργανωτές καθώς και συμμετέχοντες και αναφέρθηκε στο γεγονός, πως μέσα από αθλητικές αλλά και πολιτιστικές συμπράξεις θεσμών και σωματείων μπορεί να διαφυλαχθεί και να εξυψωθεί το φίλαθλο πνεύμα, η ποιότητα της  ζωής και τα τοπικά έθιμα».