ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Επιστολή υπογεγραμμένη από 76 κατοίκους Καλεντζίου…

Από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γ. Ψυχογιό αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Με πρωτοβουλία του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κορινθίας Γ. Ψυχογιού κατατέθηκε την Τρίτη ως Αναφορά,  επιστολή υπογεγραμμένη από εβδομήντα έξι κατοίκους Καλεντζίου Κορινθίας, όπως του κοινοποιήθηκε, σύμφωνα με την οποία οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την καταχώριση των κτημάτων τους στο Κτηματολόγιο.

Με την επιστολή τους ζητούν παράταση του χρόνου για την προσκόμιση των τίτλων ιδιοκτησίας που αφορούν στα αμφισβητούμενα κτήματα και αγροτεμάχια τουλάχιστον έως την 10η Ιανουαρίου 2023.  Σημειώνουν πως το αίτημα είναι νόμιμο, εύλογο και βάσιμο και ότι σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτό, θα υπάρξει κίνδυνος για τις επιδοτήσεις που καταβάλλονται μέσω του ΟΠΕΚΕΠΕ, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε πραγματική φτωχοποίηση το σύνολο της περιοχής σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Ο κ. Ψυχογιός, από την πλευρά του, με την Αναφορά που καταθέτει ζητά από την κυβέρνηση άμεση παρέμβαση για την επίλυση ενός σημαντικού ζητήματος για την περιοχή, το οποίο είχε και πάλι αναδείξει με κοινοβουλευτικό έλεγχο το προηγούμενο διάστημα…»