ΚΟΡΙΝΘΙΑ: «Εύγε» στον Κορίνθιο υφυπουργό Ν. Ταγαρά! –Για την παρουσίαση βιβλίου …βρήκε χρόνο! (φωτο)

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, έδωσαν το «παρών» την περασμένη εβδομάδα στην παρουσίαση του βιβλίου «Καραμανλής” 

Ακριβώς από πίσω τους καθόταν ο Κορίνθιος υφυπουργός Ν. Ταγαράς!

Ο Ταγαράς …εδώ είχε χρόνο να βρεθεί;

Τις προηγούμενες ημέρες στα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ζητήματα που αφορούσαν την Κορινθία γιατί απουσίαζε;

-Εννοούμε τη συνάντηση στο Κιάτο για το φράγμα στον Ασωπό (πήγαν οι αγρότες και απουσίαζαν Δήμας και Ταγαράς) –(δείτε την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Δήμας, Ταγαράς και Γκιολής “ξεχώρισαν”! -…Τόσο σοβαρά έλαβαν την συγκέντρωση για το ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα των αγροτών που ΔΕΝ…)

-Εννοούμε τη συνάντηση στο γραφείο του Χρυσοχοίδη όπου βρέθηκαν Κορίνθιοι αστυνομικοί, δήμαρχοι –εκπρόσωποι των δήμων στην Κορινθία και απουσίαζαν πάλι Ταγαράς και Δήμας (δείτε την ανάρτηση: ΚΙΑΤΟ-ΒΕΛΟ: Ο Σταματόπουλος πήγε στον Χρυσοχοίδη και του είπε για την ελλιπή αστυνόμευση στην περιοχή! -Τι ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ο υπουργός ότι θα κάνει ΑΜΕΣΑ σε Κιάτο και Βραχάτι! -Ποιοι απουσίαζαν από τη συνάντηση…

-Εννοούμε τις προηγούμενες πάλι ημέρες όταν ο δήμαρχος Κορινθίων Ν. Σταυρέλης επισκέφτηκε ΤΗΝ υφυπουργό περιβάλλοντος στο γραφείο της και ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ο Κορίνθιος υφυπουργός περιβάλλοντος Ν. Ταγαράς για το σοβαρό θέμα που “καίει” τους κατοίκους στο Στεφάνι! (δείτε την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Πήγε ο Σταυρέλης, πήγαν οι κάτοικοι και απουσίαζε ο Ταγαράς!!! -Συνάντησαν την υφυπουργό περιβάλλοντος και έλειπε ο Κορίνθιος υφυπουργός περιβάλλοντος!)

Εύγε” στον Κορίνθιο πολιτικό για τις συνεχείς απουσίες του στα ΣΟΒΑΡΑ θέματα της Κορινθίας. Και ένα “διπλό εύγε” που βρίσκει χρόνο για εκδηλώσεις σαν την παραπάνω (παρουσιάσεις βιβλίων …κτλ)

Ακριβώς από πίσω ο Κορίνθιος πολιτικός Ν. Ταγαράς!

ΣΣ. Είναι άραγε …τυχαίο που σε κάθε εκλογική αναμέτρηση ο Ταγαράς κάνει “βουτιά” στα αποτελέσματα;