ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Εύγε στον Νίκα! -…Ποιον Κορίνθιο βρήκε να κάνει θεματικό αντιπεριφερειάρχη! -Πως υποβάθμισε την Κόρκα -Επιλογές που …βγάζουν μάτι!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Ο περιφερειάρχης Π.Νίκας τελικά γράφει ιστορία με τις επιλογές του! Το έκανε πάλι …το θαύμα του και επιβεβαίωσε την αποκλειστική ανάρτησή μου (τα ξημερώματα της Τρίτης) όταν έλεγα ότι θα φτάσει στο σημείο να κάνει τον Κορίνθιο Γ. Οικονόμου αντιπεριφερειάρχη!!!

Κάποιοι έσπευσαν μετά την ανάρτησή να μου πουν ότι ίσως …τα παραείπα με αυτά που έγραψα, αλλά μόλις λίγες ώρες αργότερα οι πληροφορίες μου για ακόμα μία φορά επιβεβαιώθηκαν σε ότι αφορά τον Οικονόμου.

Έκανε ο Νίκας τον Κορίνθιο Γ. Οικονόμου αντιπεριφερειάρχη!!! …Μιλάμε για τον Γ. Οικονόμου που εξελέγη με τον συνδυασμό του Τατούλη, γνωστό ως αυτοδιοικητικό “κωλοτούμπα”, τον οποίο είχε καταγγείλει ο Πνευματικός όταν είχε θέση στο δήμο Κορινθίων ότι έπαιρνε δουλειές για τον αυτό του!!! Και αυτόν ο Νίκας τον όρισε θεματικό αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού και ενέργειας!!!

Από την άλλη ο Νίκας υποβαθμίζει την Κορίνθια Α. Κόρκα την οποία κάνει πλέον εντεταλμένη σύμβουλο, η οποία έδωσε αγώνα και συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του Νίκα στις περασμένες εκλογές!!!

Αξιοποίησε δηλαδή ο Νίκας τον Γ. Οικονόμου (!!!) …και άφησε απέξω στελέχη του συνδυασμού που στήριξαν τον περιφερειάρχη στις εκλογές!!! …Αυτά μόνο ο Νίκας που πλέον από αυτόν τα περιμένουμε όλα!

Απορούμε κυριολεκτικά πως όλα αυτά τα ανέχονται τα υπόλοιπα στελέχη του συνδυασμού του! Απορούμε…

Και επειδή η πρόκληση ξεπέρασε τα όρια από αύριο εγώ και οι συνεργάτες μου θα παρακολουθούμε τι δουλειές μπορεί να παίρνει ο Οικονόμου ή στενό συγγενικό του πρόσωπο από την περιφέρεια Πελοποννήσου (είμαστε πλέον υποψιασμένοι από αυτά που έλεγε ο Πνευματικός). Θα ξεσκονίσουμε κυριολεκτικά τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ (και όχι μόνο) και ότι βρούμε θα το φυλάξουμε πλησιάζοντας τις εκλογές για να το βγάλουμε. Για να καταλάβουν και οι Κορίνθιοι ποιος είναι ο ρόλος του καθενός στην περιφέρεια!

Κάποιοι μπορεί να δέχονται τις επιλογές του Νίκα και …να κάνουν τα στραβά μάτια. Εμείς όμως όχι γιατί δεν έχουμε κανένα τους ανάγκη και είμαστε το μοναδικό ΜΜΕ που γράφει ελεύθερα αυτά που βλέπει!

Τυχερός εκ των υστέρων αποδεικνύεται από ότι φαίνεται ο Τατούλης που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο “απαλλάχτηκε” από τον Γ.Οικονόμου!

Η ανακοίνωση από την περιφέρεια Πελοποννήσου:

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώνεται μεταξύ άλλων: “Ορίστηκαν με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα οι χωρικοί και οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες, όπως επίσης και οι εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Συγκεκριμένα σε ότι αφορά την Κορινθία, χωρικός αντιπεριφερειάρχης ορίστηκε ο Χάρης Βυτινιώτης, τεχνολόγος μηχανικός

Θεματικοί αντιπεριφερειάρχες (από την Κορινθία) ορίστηκαν:

– Αθλητισμού και Ενέργειας Γιώργος Οικονόμου, επιχειρηματίας

– ΠΕΠ/ΕΣΠΑ και ευρωπαϊκών προγραμμάτων, Τάσος Γκιολής γιατρός

Η θητεία των αντιπεριφερειαρχών, χωρικών και θεματικών, είναι διάρκειας ενός έτους.

Εντεταλμένη σύμβουλος ορίστηκε από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα η Α. Κόρκα σε θέματα πολιτισμού…”