ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Η διάβρωση …χτυπάει κόκκινο! -Αιχμές του Νίκα στο αρμόδιο υπουργείο! -Οι βουλευτές μας …δεν τολμούν ούτε να το καταγγείλουν!

Το πρόβλημα που υπάρχει με τη διάβρωση και στην Κορινθία το γνωρίζουν όλοι. Απειλούνται άνθρωποι και περιουσίες, ειδικά στη Δυτική Κορινθία!

Το θέμα είναι ότι λύση δεν βρίσκεται αντίθετα όλο και πιο πολύ καθυστερούν τα σημαντικά έργα

Σε ένα σημείο της παρακάτω ανακοίνωσής του ο απερχόμενος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας  αναφέρει: «Εξετάστηκε το σημαντικό πρόβλημα της διάβρωσης από την θάλασσα των ακτών στον Κορινθιακό κόλπο -“πρόβλημα που χρονίζει εξ αιτίας της απαράδεκτης καθυστέρησης στην ολοκλήρωση εκπόνησης της μελέτης προστασίας από το υπουργείο Υποδομών”

Μιλάει ευθέως παραπάνω ο Νίκας για την καθυστέρηση από το υπουργείο υποδομών!

Και οι Κορίνθιοι βουλευτές Κορινθίας, έχουμε “υποτίθεται” και δύο υφυπουργούς… πέρα βρέχει! Ούτε να καταγγείλουν αυτή την καθυστέρηση δεν μπορούν, πολύ περισσότερο να δώσουν λύση!

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώθηκε μεταξύ άλλων: «Σειρά συσκέψεων υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα έλαβε χώρα τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Μεταξύ άλλων, εξετάστηκε το σημαντικό πρόβλημα της διάβρωσης από την θάλασσα των ακτών στον Κορινθιακό κόλπο -“πρόβλημα που χρονίζει εξ αιτίας της απαράδεκτης καθυστέρησης στην ολοκλήρωση εκπόνησης της μελέτης προστασίας από το υπουργείο Υποδομών”, όπως παρατήρησε σχετικά ο περιφερειάρχης Π. Νίκας…”

Κ.Ν