ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Η ΔΩΡΕΑ …ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!

Είναι πραγματικά τραγικό αυτό που παρακολουθούμε να συμβαίνει στην Κορινθία, …εδώ και μισό μήνα περίπου!

Δήμαρχοι και διοικητές σε δημόσιες υπηρεσίες βγάζουν ανακοινώσεις για να ευχαριστήσουν ΕΠΩΝΥΜΑ επιχειρήσεις για κάτι που τους προσφέρουν, λόγω των ημερών του κορονοιού!!!

Εδώ μάλιστα έφτασε και Κορινθιακή επιχείρηση να βγάζει η ίδια ανακοίνωση για τη δωρεά που έκανε!!!

…Το μέτρο χάθηκε! Σχεδόν σε καθημερινή βάση γίνονται ευχαριστήριες επιστολές και στέλνονται στα ΜΜΕ για να τις δημοσιεύσουν!

Στην αρχή δεν το προσέξαμε και εμείς και δημοσιεύσαμε κανα δύο επιστολές αλλά το αντιληφθήκαμε εγκαίρως και το σταματήσαμε «μαχαίρι»! Εξάλλου στη συνέχεια …χάθηκε ο έλεγχος με τις ευχαριστήριες επιστολές σε σχεδόν καθημερινή βάση!!! Εδώ και πολύ καιρό τέτοιου είδους επιστολές που μας στέλνονται στο email όχι μόνο δεν τις δημοσιεύουμε αλλά δεν μπαίνουμε στον κόπο να τις διαβάσουμε καν!

Ο λόγος είναι απλός! Η ΔΩΡΕΑ είναι μία κίνηση ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ που πρέπει να γίνεται ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ, χωρίς ευχαριστήρια και …τυμπανοκρουσίες!

Πρώτοι από όλους οι ίδιοι οι επιχειρηματίες πρέπει να ζητούν να είναι διακριτική η προσφορά τους και θα πρέπει να ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ οποιαδήποτε δημοσιότητα -ευχαριστήρια επιστολή!

Γιατί ένα δύσπιστος, όπως εμείς, θα σκεφτεί: Γιατί να μην επιδιώκουν οι επιχειρηματίες να τους γράφουν τέτοιου είδους ευχαριστήριες επιστολές; Ξέρουν ότι θα γίνει μία ανακοίνωση από άλλους γι ΄αυτούς που θα σταλεί σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ! Η διαφήμιση που εξασφαλίζεται αυτομάτως για τις επιχειρήσεις τους σε κάποιες περιπτώσεις ίσως ξεπερνάει και την προσφορά που κάνουν οι επιχειρηματίες!

Κάποιοι άλλοι επιχειρηματίες το κάνουν όχι γιατί έχει η επιχείρηση τους ανάγκη την προβολή αλλά για να δείξουν πόσο ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ σκέφτονται αυτές τις μέρες!!! …Ίσως το έχουν πολύ ανάγκη να το δείξουν αυτό!

Τα παραπάνω όμως είναι ΔΩΡΕΑ με σκοπό τη ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ και για το λόγο αυτό η korinthiannews.gr δεν θα συμμετέχει σε αυτό …το πανηγύρι που γίνεται με τις ευχαριστήριες επιστολές!

ΣΣ. ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ αυτούς που κάνουν ΔΩΡΕΕΣ ΑΘΟΡΥΒΑ!

Όλοι έχουν τον τρόπο να το πετύχουν πολύ εύκολα! …Φτάνει να το θέλουν!

Φώτης Νικολακόπουλος