ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Η εταιρεία γαλακτοκομικά Μανδρέκας γιορτάζει τα 75 χρόνια συνεχούς λειτουργίας της και επαναλανσάρει τη σειρά YouphoriaHigh Protein…

«Η ελληνική εταιρεία Γαλακτοκομικά Μανδρέκας, που φέτος γιορτάζει και τα 75 χρόνια συνεχούς λειτουργίας της, επαναλανσάρει τη σειρά YouphoriaHighProtein.

Το ‘Youphoria High Protein’, λανσαρίστηκε το 2019, ως το πρώτο και μοναδικό ελληνικό πόσιμο γιαούρτι που άνοιξε μια νέα κατηγορία στον κλάδο των πρωτεϊνούχων γαλακτοκομικών. Ιδανική επιλογή για όσους γυμνάζονται, χρειάζονται περισσότερη ενέργεια, ακολουθούν ισορροπημένη διατροφή ή επιλέγουν υγιεινό τρόπο ζωής.

Σήμερα, η γκάμα του Youphoria επεκτείνεται με τα ΝΕΑ ‘YouphoriaDesserts’, τα μοναδικά highprotein γλυκίσματα από 100% ελληνικό γάλα, βραβευμένα από το διεθνή διαγωνισμό γεύσης και ποιότητας ITQI! Με υψηλή πρωτεΐνη καθώς περιέχει 20γρ πρωτεΐνης/ 180γρ, χωρίς πρόσθετα σάκχαρα, χωρίς λακτόζη και με χαμηλές θερμίδες, το Youphoria High Protein είναι το λαχταριστό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας, σε δύο γεύσεις: βανίλια και σοκολάτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ

Η εταιρεία Μανδρέκας, που πρόσφατα ανακοίνωσε και την έναρξη των εορτασμών για τα 75 χρόνια,μια ευρεία γκάμα προϊόντων που προέρχονται από φρέσκο γάλα 100% Ελλήνων Παραγωγών, όπως αυθεντικό ελληνικό γιαούρτι, φρέσκο γάλα και γαλακτοκομικά εδέσματα, αλλά και γαλακτοκομικά προϊόντα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Σήμερα, τα γαλακτοκομικά προϊόντα της Μανδρέκας, ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών για φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα και ταξιδεύουν σε 20 χώρες στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.