ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Η Μ. Σούκουλη επέστρεψε στα καθήκοντα της πηγαίνοντας σε εγκαίνια!!! -Συμβουλεύει και τους πολίτες να εμβολιαστούν… (φωτο)

Η Μ. Σούκουλη πριν λίγο καιρό έγραψε ότι επέστρεψε στα καθήκοντά της (μετά την περιπέτεια υγείας που είχε) πηγαίνοντας …σε εγκαίνια!!! Δεν ξέχασε να συμβουλεύσει και τους πολίτες να εμβολιαστούν…

Τώρα …για ποια επιστροφή στα καθήκοντα μιλάει πηγαίνοντας σε εγκαίνια είναι ένα ερώτημα που πρέπει να απαντήσουν τόσο η ίδια όσο και ο πρωθυπουργός. Υποτίθεται ότι η Σούκουλη είναι σύμβουλος του πρωθυπουργού για θέματα χωροταξίας!!!

Μήπως προκαλεί τους Κορινθίους που έχουν κυριολεκτικά χάσει τον ύπνο τους από τους λογαριασμούς που δεν μπορούν να πληρώσουν και αυτή εργάζεται πηγαίνοντας στα εγκαίνια και δημοσιεύοντας φωτογραφίες; …Μπορεί να μας πει ποιος είναι ο μισθός της;

Η ανάρτηση της Μ. Σούκουλη στις 23 Φεβρουαρίου 2022:

ΣΣ. Η Σούκουλη ήταν βουλευτής Κορινθίας για δύο χρόνια και αυτό που έκανε ήταν κυρίως ανακοινώσεις για ευχαριστίες σε δημόσιες υπηρεσίες, να μιλάει για την γυναίκα…κτλ! Δεν μας είπε όμως το έργο της όσο ήταν βουλευτής. Τι σημαντικό κατάφερε από μόνη της και είναι καλό για τους Κορίνθιους!

Της πήρε τη βουλευτική θέση ο Κόλλιας μέσω δικαστικής απόφασης αλλά η Σούκουλη δεν έμεινε έτσι. Η Σούκουλη ανέλαβε θέση ως σύμβουλος του πρωθυπουργού!!! Δεν ξέραμε ότι στα καθήκοντα της συμβούλου του πρωθυπουργού για θέματα χωροταξίας, είναι να δίνει το παρόν σε εγκαίνια και να το ανακοινώνει! …Το μάθαμε και αυτό!

Όταν η Σούκουλη ευχαριστούσε τον πρωθυπουργό για τη θέση που της έδωσε:

…Τι να πρωτοσχολιάσει άραγε κανείς διαβάζοντας τα παραπάνω που γράφει η Σούκουλη!!!

Κ.Ν