ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Η Μ. Σούκουλη επισκέφτηκε τον μητροπολίτη και συζήτησαν την επικαιρότητα!

-…Γράφει ο ΤΑΡΖΑΝ!

Αρχικά δημοσιεύω αυτούσιο το δελτίο τύπου από τη μητρόπολη Κορίνθου, στο οποίο αναφέρεται:

«Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021, η αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κορινθίας της Ν.Δ. κ. Μαρία-Ελένη Σούκουλη–Βιλιάλη, στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, ο σεπτός Ποιμενάρχης μας και η κ. Σούκουλη,  παρουσία και του Πρωτοσυγκέλλου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου, συζήτησαν σε πολύ θερμό και φιλικό κλίμα θέματα που άπτονται της τρέχουσας επικαιρότητας σε Τοπικό και Εθνικό επίπεδο, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και σε θέματα θρησκευτικού, κοινωνικού και φιλανθρωπικού ενδιαφέροντος.

Επίσης, τόσο ο Σεβασμιώτατος όσο και ο Θεοφιλέστατος καταδίκασαν την πρόσφατη επίθεση με «γκαζάκια», που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτικό Γραφείο της Βουλευτού στην Κόρινθο, και της εξέφρασαν την συμπάθεια και συμπαράστασή τους.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε θερμά την κ. Σούκουλη για την ευγενική επίσκεψή της προσφέροντάς της συμβολικά δώρα και ευχήθηκε ο Θεός, δια πρεσβειών του Αγίου Αποστόλου Παύλου, προστάτου και εφόρου της πόλεως μας, να την στηρίζει και να την ενδυναμώνει στα πολυεύθυνα καθήκοντα της»

ΣΣ. Θα είχε ενδιαφέρον να μάθω περισσότερα για την επίσκεψη αυτή της Μ. Σούκουλη στη μητρόπολη! Να γνώριζα περισσότερο για τα θέματα που συζήτησαν και άπτονται της τρέχουσας επικαιρότητας καθώς και τι είπαν σε θέματα θρησκευτικού, κοινωνικού και φιλανθρωπικού ενδιαφέροντος! …Και φυσικά πως μπορεί να βοηθήσει η Μ. Σούκουλη!

Γιατί σε ότι αφορά την Μ. Σούκουλη μέχρι τώρα μου δείχνει να είναι καλή κυρίως στο να πηγαίνει σε δημόσιες υπηρεσίες, αστυνομικά τμήματα…κτλ και να τους δίνει συγχαρητήρια για το έργο τους, βγάζοντας πριν και τις ανάλογες φωτογραφίες! ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ αυτά από έναν βουλευτή!

Από έναν βουλευτή και μάλιστα της κυβέρνησης ΛΥΣΗ περιμένω και ΕΠΙΜΟΝΗ στα ΣΟΒΑΡΑ ζητήματα που απασχολούν τους Κορίνθιους πολίτες…