ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Η ΝΔ μίλησε για ανανέωση- …Δείτε την φοβερή ανανέωση!

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ΝΔ με το που ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές: “Η ριζική ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας που είχε υποσχεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης γίνεται πράξη με τη σημερινή ανακοίνωση των 419 υποψηφίων βουλευτών της, οι οποίοι θα διεκδικήσουν μια θέση στη νέα βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου”.

Και αναρωτιόμαστε! …Τα πιστεύουν αυτά που λένε;

Δείτε αρχικά το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Κορινθία:

Διαβάζοντας λοιπόν την παραπάνω ανακοίνωση της ΝΔ σε ότι αφορά τους υποψήφιους ποια …φοβερή ανανέωση έγινε; Ένας νυν και δύο πρώην βουλευτές που έχουν ψηφίσει επι θητείας της ΝΔ ότι μνημόνιο έβρισκαν ή τις τρεις γυναίκες, τις δύο από τις οποίες δεν τις ξέρουν καν οι περισσότεροι Κορίνθιοι αφού από ότι πληροφορούμαστε δεν διαμένουν καν στην Κορινθία; Ή μήπως την Μ. Σούκουλη που ήταν στο ψηφοδέλτιο του πρώην ΠΑΣΟΚΟΥ (νυν ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ) Γ. Δέδε; Αυτό τώρα λέγεται ανανέωση;

Απλά οι κυρίες του ψηφοδελτίου δεν φαίνεται για την ώρα να έχουν κάποια τύχη στις εκλογές αφού νυν και πρώην βουλευτές όπως είναι τα πράγματα έχουν το πάνω χέρι. Το θέμα είναι ποιοι θα επικρατήσουν!

ΣΣ. Πολύ σύντομα ίσως κάνουμε μία συνοπτική αναφορά για τους άντρες υποψήφιους …για να φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη των Κορινθίων για το τι συμβαίνει με τον καθέναν!