ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Η Σούκουλη “καπέλωσε” τον Γκιολή και την αντιπεριφέρεια;

Μία ανακοίνωση από την βουλευτή της ΝΔ στην Κορινθία Μ. Σούκουλη μας δημιουργεί πολλά ερωτηματικά σχετικά με το ποιος συνέβαλλε περισσότερο για το ότι βρισκόμαστε στην τελική φάση αποζημίωσης των πληγέντων πολιτών και επιχειρηματιών από τις καταστροφικές πλημμύρες του Ζορμπά!

…Ποιος αλήθεια συνέβαλε περισσότερο; Η Μ. Σούκουλη με τις ενέργειες της ή μήπως η αντιπεριφερεια Κορινθίας και απλά βιάστηκε η Μ. Σούκουλη να βγάλει ανακοίνωση για να …καρπωθεί και η ίδια αυτή την εξέλιξη;

Γιατί διαβάζοντας την ανακοίνωση της Σούκουλη μπερδευτήκαμε για το αν:

α) όλοι οι παραπάνω ασχολήθηκαν το ίδιο με το θέμα!

β) περισσότερο ασχολήθηκε η Σούκουλη…και απλά υπήρχε μία καλή συνεργασία με τον Γκιολή και την αντιπεριφέρεια Κορινθίας!

Για το θέμα αυτό θεωρούμε ότι θα έπρεπε να είχε ασχοληθεί περισσότερο η αντιπεριφέρεια Κορινθίας και να υπήρχε από εκεί σχετική ενημέρωση! …Τι συνέβη άραγε; Η Σούκουλη “καπέλωσε” τον Γκιολή και την αντιπεριφέρεια…η συνέβη κάτι άλλο;

Σε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ από την βουλευτή της ΝΔ στην Κορινθία Μ. Σούκουλη αναφέρεται:

«Επιτέλους βρισκόμαστε στην τελική φάση αποζημίωσης των πληγέντων πολιτών και επιχειρηματιών από τις καταστροφικές πλημμύρες του Ζορμπά» 

Συνάντηση Εργασίας πραγματοποίησε η Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κο Γιώργο Καραγιάννη καθώς και τον Αντιπεριφεριάρχη Π.Ε Κορινθίας κο Αναστάσιο Γκιολή. Στο επίκεντρο των συναντήσεων της βρέθηκε η επίσπευση χορήγησης αποζημιώσεων προς τους πληγέντες της Π.Ε Κορινθίας από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου του 2018.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η κα Σούκουλη «καταφέραμε έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες με το Γ.Γ Υποδομών κο Καραγιάννη  καταρχήν να υπογραφεί με ΚΥΑ 4389/29.11.19 και να οριοθετήσουμε τις περιοχές που δικαιούνται αποζημιώσεων λόγω των καταστροφικών συνεπειών από τις πλημμύρες του Ζορμπά έπειτα από αδικαιολόγητες καθυστερήσεις.

Σε αγαστή συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κορινθίας κο Αναστάσιο Γκιολή επιτέλους βρισκόμαστε στην τελική φάση αποζημίωσης προς τους πολίτες και τoυς επιχειρηματίες των συγκεκριμένων περιοχών, που αγωνιούν δικαίως εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν από τις καταστροφικές συνέπειες του Ζορμπά.

Ευχαριστώ θερμά τον Γ.Γ Υποδομών κο Καραγιάννη καθώς και τον Αντιπεριφεριάρχη Κορινθίας κο Γκιολή  για την άψογή συνεργασία μας προς όφελος των πολιτών στην Κορινθία μας»

Φ.Ν