ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Η τιμή πρώτης προσφοράς για το ακίνητο του Φιλιππίδη…

“Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται η οικογένεια του προφυλακισμένου ηθοποιού και σκηνοθέτη Πέτρου Φιλιππίδη, μετά τη θύελλα από τις αποκαλύψεις και τις εις βάρος του καταγγελίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού και τον εκμηδενισμό των εισοδημάτων της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δάνεια που είχε πάρει κατά το παρελθόν ο ηθοποιός έχουν «κοκκινίσει» και προ των πυλών βρίσκεται πλέον ο πλειστηριασμός για δύο εκ των τριών ακινήτων του, σε Ψυχικό και Σοφικό Κορινθίας αντίστοιχα.

Ο πρώτος ηλεκτρονικός πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για τις 19 Ιανουαρίου και αφορά στο οικόπεδο και την εξοχική κατοικία στο Σοφικό Κορινθίας, ενώ ο δεύτερος αφορά στη μεζονέτα στο Ψυχικό και έχει οριστεί για τις 27 Απριλίου. 

Για το πρώτο ακίνητο, στο Δελτίο Δικαστικών Δημοσιεύσεων αναφέρεται ως ημερομηνία πλειστηριασμού για το συγκεκριμένο ακίνητο η 27η Απριλίου, ωστόσο υπάρχει το ενδεχόμενο, αν η οικογένεια κινηθεί ξανά νομικά, να δοθεί αναστολή. Το σπίτι κατασχέθηκε για το ποσό των 450.000 ευρώ στις 22 Σεπτεμβρίου. Ο πλειστηριασμός αφορά τη μια από τις δύο κατοικίες του κτηριακού συγκροτήματος, που αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και όροφο, με τιμή εκκίνησης στα 645.000 ευρώ.

Για το δεύτερο ακίνητο που βρίσκεται σε μια αμφιθεατρική περιοχή με πράσινο και θέα στον Σαρωνικό σε απόσταση 37 χλμ. νοτιοανατολικά της Κορίνθου, η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στα 176.400 ευρώ. Το ακίνητο κατασχέθηκε στις 16 Ιουνίου 2021 για οφειλή ύψους 200.000 ευρώ”, αναφέρθηκε στη zougla.gr.