ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Η ώρα περνάει …και η Κόρκα δεν απαντάει!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Προκαλεί πολλά ερωτηματικά ότι η αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Α. Κόρκα μέχρι και σήμερα αυτή την ώρα (16:30) δεν έχει βγάλει μία ανακοίνωση για το “σούσουρο” που έχει δημιουργηθεί στην Κορινθία (αλλά και την περιφέρεια) μετά το “άδειασμα” που της έκανε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, στην περίπτωση της επιχείρησης στο KORINTHIAN PALACE!

Τόσο δύσκολο είναι να δώσει μία απάντηση, να υπερασπιστεί τη θέση της ή και να παραδεχτεί ότι …έκανε λάθος!

Ακόμα και στο προφίλ της Α. Κόρκα στο facebook μέχρι αυτή την ώρα έχει μία ανάρτηση για την επιτυχή διαχείριση των επιπτώσεων της κακοκαιρίας «Ελπίς» στην Κορινθία (το που είδαν την επιτυχία …είναι άλλο θέμα):

Ανακοίνωση όμως …ξεχνάει να βγάλει η Κόρκα σε αυτά τα “τραγελαφικά” που συνέβησαν τις προηγούμενες μέρες μετά την απόφασή της

…Πόσο καιρό θα της πάρει άραγε να βγάλει η ίδια μία ανακοίνωση! Για να δούμε…

Επανερχόμαστε σε χθεσινή μας ανάρτηση όπου αναφέραμε μεταξύ άλλων:

“Δεν πρόλαβε να αναλάβει τα καθήκοντα του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας η Α. Κόρκα και ανακλήθηκε η άδεια Κορινθιακής επιχείρησης που ασχολείται με την εστίαση η οποία ως γνωστό συμμετέχει σε διαγωνισμούς (έχει αναλάβει και τη σίτιση των μεταναστών).

Πρόκειται για το KORINTHIAN PALACE.

Δεν πρόλαβε να ανακαλέσει την άδεια του καταστήματος η Α. Κόρκα και έρχεται ο περιφερειάρχης Π. Νίκας να ανακαλέσει την απόφαση της Α. Κόρκα!!!

…Έγινε δηλαδή της ανάκλησης!!!

Η Κόρκα πρέπει να δώσει εξηγήσεις άμεσα!

-Βιάστηκε να βάλει την υπογραφή της;

-Δεν είχε δικαίωμα υπογραφής;

-Δεν κατάλαβε καλά το θέμα;

-Κάτι άλλο;

Αυτή η απόφαση του περιφερειάρχη εκθέτει την αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Α. Κόρκα, ειδικά με τις δηλώσεις που έκανε στο peloponnisosnews : “Θεωρώ ότι ήταν ένα λάθος και νομικό και διοικητικό. Δεν θέλω να επεκταθώ. Έχω υπογράψει την ανάκληση της συγκεκριμένης απόφασης. Αλίμονο. Είμαστε εδώ για να βοηθάμε τις επιχειρήσεις. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Έχει ανακληθεί η απόφαση”