ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Η korinthiannews.gr ΞΕΧΩΡΙΣΕ για ακόμα μία φορά! -Γιατί απλά μπορούμε να το κάνουμε…

Δεν γράψαμε τίποτα την περίοδο της έξαρσης του κορονοιού, θα το κάνουμε σήμερα που κλείνουμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές!

“Στη δημοσιότητα δόθηκε πρόσφατα από την κυβέρνηση, μετά από πιέσεις εβδομάδων, η λίστα με τα ΜΜΕ που πήραν χρήματα για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι».

Η κυβέρνηση υποχρεώθηκε να δώσει στη δημοσιότητα τον κατάλογο με τα ακριβή ποσά με τα οποία αμείφθηκαν τα ΜΜΕ τα οποία ανέλαβαν τη διεκπεραίωση της συγκεκριμένης διαφημιστικής καμπάνιας, αν και στην αρχή ούτε ο υπεύθυνος για την επιλογή των συμμετεχόντων ΜΜΕ, κυβερνητικός εκπρόσωπο Στέλιος Πέτσας, αλλά ούτε και το υπόλοιπο Μαξίμου είχαν την πρόθεση να δημοσιοποιήσουν το πώς μοιράστηκαν τα εν λόγω κονδύλια…”, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη zougla.gr

Δείτε ΕΔΩ όλη την λίστα

Όπως είδατε στην παραπάνω λίστα η korinthiannews.gr το μεγαλύτερο ΜΜΕ στην Κορινθία που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της Κορινθίας δεν υπάρχει μέσα σε αυτή (τη λίστα)! Δεν πήραμε ούτε ένα ευρώ τη στιγμή που άλλα Κορινθιακά ΜΜΕ , κάποια εκ των οποίων με ελάχιστες επισκέψεις, πήραν χρήματα από το πακέτο της διαφήμισης!

Φυσικά θα απορείτε γιατί το korinthiannews.gr με τις χιλιάδες επισκέψεις σε καθημερινή βάση και παράλληλα το ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΜΜΕ της Κορινθίας (και ίσως ένα από τα ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΜΜΕ της επαρχίας) έμεινε έξω από το πακέτο της διαφήμισης!

Η απάντηση είναι η εξής: Το επιλέξαμε ΚΑΘΑΡΑ εμείς. Μας γίνανε προτάσεις από 300 μέχρι και 1500 ευρώ και τις ΑΠΟΡΡΙΨΑΜΕ όλες χωρίς δεύτερη σκέψη!

Ο λόγος είναι απλός. Δεν θεωρήσαμε ότι έπρεπε να πάρουμε χρήματα για κάτι το οποίο έπρεπε να το κάνουμε ως ΜΜΕ έτσι και αλλιώς. Έπρεπε με ηρεμία να δώσουμε το μήνυμα ο κόσμος να μείνει στο σπίτι του, λόγω της πανδημίας. Γράφαμε αυτό που διαπιστώναμε μετά από ρεπορτάζ δικό μας και τίποτα περισσότερο! Επιλέξαμε να μην φτάσουμε στο σημείο τρομοκρατίας του κόσμου, όπως έκαναν κάποια άλλα ΜΜΕ που πήραν έναν «σκασμό» χρήματα (αν δείτε ποσά που πήραν κάποιες αθηναϊκές ιστοσελίδες που περισσότερο τρομοκρατούσαν τον κόσμο παρά περνούσαν απλά το μήνυμα ότι πρέπει να μείνουμε στο σπίτι …θα τραβάτε τα μαλλιά σας).

Έτσι λειτουργεί η korinthiannews.gr. Έχουμε επιλέξει να γράφουμε αυτό που πιστεύουμε χωρίς να μας κρατάει ΚΑΝΕΝΑΣ!

Πλέον το γνωρίζουν ΟΛΟΙ οι Κορίνθιοι ότι απέχουμε έτη φωτός από άλλα ΜΜΕ που οι ιδιοκτήτες τους έχουν μάθει για να συντηρούνται να κάνουν μόνο δημόσιες σχέσεις με πολιτικά πρόσωπα ή επιχειρηματίες, ξεφτιλίζοντας τους εαυτούς τους για 20, 30, 50 ή 100 ευρώ! Υπάρχουν και οι περιπτώσεις του 10ευρου…

Αυτά τα ΜΜΕ που έχουν «σκύψει» το κεφάλι για ψίχουλα και τους κάνουν ότι θέλουν! …Η πιάτσα βουίζει και γελάει παράλληλα ο κόσμος με αυτούς! Αυτοί που τους δίνουν τα ψίχουλα αυτοί τους ξεφτιλίζουν κιόλας!

Ευτυχώς λοιπόν που είμαστε ένα ΜΜΕ που δεν έχει ανάγκη να «σκύψει» το κεφάλι σε κανέναν!

Είμαστε ένα ΚΑΘΑΡΟ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ και ΕΝΤΙΜΟ ΜΜΕ και έτσι θα παραμείνουμε!

Μας παρακαλάνε πολιτικοί και επιχειρηματίες ΑΠΛΑ να μας γνωρίσουν!!! Όλα αυτά τα χρόνια μας έχουν παρακαλέσει κάποιοι άλλοι (από αυτούς που τους ασκούμε την κριτική που χρειάζεται) να συνεργαστούμε μαζί τους και να ορίσουμε εμείς το ποσό που θέλουμε. Φυσικά …τους ρίξαμε πόρτα!  Δεν μας απασχολούν τα χρήματα που χάνουμε από τέτοιες δουλειές αλλά μας ενδιαφέρει να έχουμε την γραφή μας καθαρή! ΔΕΝ θα  φτάσουμε στο σημείο να πέσουμε στην ανάγκη των λαμογιών και να παρακαλάμε για 50 ή 100 ευρώ για να ζήσουμε! Λέμε ΔΕΝ θα φτάσουμε γιατί σε αυτή την περίπτωση το korinthiannews.gr …απλά δεν θα υπάρχει!

Να γράψουμε και αυτό για κάποιους …που την πάτησαν! Επειδή κάποιοι δεν μπόρεσαν όλα αυτά τα χρόνια να μας προσεγγίσουν αποφάσισαν και καλά για να μας φοβίσουν να μας στείλουν στα δικαστήρια, δήθεν για συκοφαντική δυσφήμιση …κτλ!

Όσες φορές μας έχουν στείλει στα δικαστήρια μέχρι τώρα, ΟΛΕΣ τις φορές έχουμε αθωωθεί πανηγυρικά (με την πολύτιμη βοήθεια φυσικά των δικηγόρων μας Γ. Γιαννίκου και της Ν. Κυπριανίδου).

Αν και γενικά δεν είμαστε άνθρωποι των δικαστηρίων έχουμε όμως μία αρχή. Όταν αθωωνόμαστε μετά από μήνυση- αγωγή σε βάρος μας αυτομάτως κινούμαστε εμείς νομικά εναντίον αυτών που μας έσυραν στα δικαστήρια με μηνύσεις και αγωγές!

Δημοσιογραφούμε και αρθρογραφούμε για περισσότερα από 20 χρόνια…

Εμείς απλά δεν κάνουμε ΔΗΜΟΣΙΕΣ σχέσεις για αυτό και ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ!

Δεν είναι τυχαίο που η korinthiannews.gr μέχρι σήμερα δεν προσεγγίζεται από κανέναν! Εμείς επιλέγουμε και θα επιλέγουμε ποιους θα συναντήσουμε και ποιους όχι!

Και σας λέμε ότι έρχονται τα καλύτερα με κάποιους να …χάνουν τον ύπνο τους!

Γιατί έχουμε τον τρόπο και ΜΠΟΡΟΥΜΕ να το κάνουμε!

korinthiannews.gr