ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Πως το είπατε κε Κόλλια;

Όταν λέμε ότι ο βουλευτής Κορινθίας της ΝΔ Κ. Κόλλιας μέσα σε τρεις μήνες περίπου κοντεύει να ξεπεράσει την πρώην βουλευτή Κορινθίας Μ. Σούκουλη με τις ανακοινώσεις που βγάζει …κάτι ξέρουμε!

Έχει αρχίσει τον τελευταίο καιρό ο Κ. Κόλλιας για να κάνει αισθητή την παρουσία του (πιθανότατα έτσι νομίζει) να πηγαίνει από εδώ και από εκεί, να βγάζει ευχαριστήριες ανακοινώσεις καθώς και ανακοινώσεις …με πολλά ΘΑ!

Ανακοίνωση για κάτι σημαντικό που να έχει κάνει σε ότι αφορά την Κορινθία δεν έχουμε λάβει ακόμα…

…Τι έκανε πάλι ο Κ. Κόλλιας!

Συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα και ανέφερε μάλιστα: “Δεν κρύβω την ικανοποίησή μου για το σπουδαίο έργο που υλοποιεί , δρομολογεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου…”

Και αυτά τα έλεγε με φόντο την φωτογραφία του Κολοκοτρώνη!

Κε Κόλλια …μήπως τρίζουν τα κόκκαλα του Κολοκοτρώνη με τέτοιες δηλώσεις;

Για ΠΟΙΑ σπουδαία έργα μιλάτε και αφορούν την Κορινθία; Που σχεδόν κανένα καινούριο σημαντικό έργο δεν γίνεται και τα σημαντικά έχουν βαλτώσει;

…Τι ακριβώς κάνετε κε Κόλλια;

Φυσικά στην ανακοίνωσή σας εκφράζετε τις ευχαριστίες σας προς τον περιφερειάρχη για την ΤΙΜΗ που σας έκανε να σας επιδώσει ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ της σφραγίδας της Πελοποννησιακής Γερουσίας και ένα σπουδαίο ιστορικό σύγγραμμα που εξέδωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου στα πλαίσια των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821…”

…Συνεχίστε έτσι κε Κόλλια! …Στα χνάρια της Σούκουλη και εσείς!

Τα στραβά που υπάρχουν στην Κορινθία και τα έργα που ΔΕΝ γίνονται από την περιφέρεια προφανώς …για κάποιο λόγο (!!!)δεν τα βλέπετε!

…Μην προκαλείτε για πολύ ακόμα τους Κορίνθιους!

Η ανακοίνωση από τον Κ. Κόλλια:

ΣΣ. Στο εξής θα παρακολουθούμε κάθε ανακοίνωσή σας κε Κόλλια…

Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση στις 13 Σεπτεμβρίου 2021: “ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Στα χνάρια της Σούκουλη και ο Κόλλιας; Ξεκίνησε …με ανακοινώσεις …και ΘΑ!”

Κ.Ν