ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Θετικοί στον κορονοϊό οι παίχτες της ομάδας

Από την Ελλάς Βέλου ανακοινώθηκε την Πέμπτη:

“Επειδή κάποιοι (παράγοντες, προπονητές) διαδίδουν αναλήθειες, ενημερώνουμε ότι : Τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, όλοι οι ανεμβολίαστοι ποδοσφαιριστές καθώς και όσοι αισθάνονται οποιαδήποτε αδιαθεσία πριν την έναρξη του αγώνα κάνουν rapid test.

Την Κυριακή 2 βασικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στον έλεγχο rapid που έγινε βρέθηκαν θετικοί με αποτέλεσμα να μην αγωνισθούν στον αγώνα με τον ΑΡΗ ΒΟΧΑΪΚΟΥ.

Ενημερώσαμε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να κάνουν όλοι καθημερινά τουλάχιστον self test στην διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας. Δευτέρα απόγευμα τα αποτελέσματα των self test ήταν ανησυχητικά καθώς βρέθηκαν θετικοί άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές μας.

Ενημερώσαμε την ΕΠΣΚ για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και για τη διαφαινόμενη αναβολή του παιγνιδιού μας την 1η αγωνιστική των play off. Η ΕΠΣΚ, αφού έλεγξε όσα δηλώσαμε, θεώρησε σωστό η έναρξη των play off να γίνει στις 20/2/22 αντί στις 13/2/22 που ήταν προγραμματισμένο.

Σήμερα 10/2/2022 έχουμε ΔΕΚΑ ΤΕΣΣΕΡΑ επιβεβαιωμένα κρούσματα, 10 ποδοσφαιριστών και 4 κρούσματα του τεχνικού επιτελείου. Όπως οφείλουμε τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο έχουμε αναστείλει όλες τις προπονήσεις την ανδρικής ομάδας και της ακαδημίας για την εβδομάδα που διανύουμε. Στην πιο κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος η ομάδα μας μπήκε σε μια ταλαιπωρία η οποία δυσχεραίνει την προσπάθειά της στα play off του πρωταθλήματος.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ καμιά άλλη ομάδα του πρωταθλήματος να μην μπει σε αυτήν την ταλαιπωρία.

ΑΠΟ ΤΗΝ Δ/ΣΗ”