ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Θρίλερ με σενάρια …αιμομιξίας!

“Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο πατέρας της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών, οι οποίοι ζούσαν σε σπηλιά της ορεινής Κορινθίας.

Σε βάρος του, μετά τη σύλληψή του, έχει σχηματιστεί δικογραφία για απείθεια στον νόμο και τη μη συμμόρφωσή του στην υποχρεωτικότητα της φοίτησης των τριών ανήλικων παιδιών του στο σχολείο.

Υπενθυμίζεται πως λίγες ώρες πριν κατά τη σύλληψή του οι αστυνομικοί βρήκαν μόνο τον πατέρα της οικογένειας και το 15χρονο παιδί του. Στην κοινότητα διέμεναν παιδιά, ηλικίας 15, 13 και έξι χρονών, καθώς και ένα βρέφος. Η μητέρα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, τα τρία παιδιά δηλαδή, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο πατέρας έφυγαν για ασφαλέστερο σημείο χωρίς να πει πού, ενώ για την εύρεσή τους γίνονται έρευνες στην Άρτα και τη Λαμία.

Η αστυνομία ωστόσο εξετάζει σοβαρά την πιθανότητα αιμομιξίας μέσα στην οικογένεια. Οι υποψίες των Αρχών ξεκίνησαν να υφίστανται από τη στιγμή που ρώτησαν ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της 22χρονης κόρης του ζευγαριού και κανείς δεν απάντησε, αποφεύγοντας την ερώτησή τους. Σημειώνεται ωστόσο πως στην κοινότητα μένει και μία 19χρονη από την Άρτα, επίσης παλαιοημερολογίτισσα, η οποία είναι επίσης έγκυος.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης «Μην ξεχνάμε πως το ένα παιδί είναι έγκυος και δεν αποκάλυψε ποιος είναι ο πατέρας. Η αστυνομία θα ζητήσει με εντολή εισαγγελέα να γίνει έλεγχος DNA. Δεν ξέρω εάν υπάρχει αιμομιξία, αυτό θα το δούμε…», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο zougla.gr.