ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Καταγγελία υποψηφίου: Απειλητικός και επιθετικός ο Γκιολής!!! -Αναμένει την απάντηση της ΝΔ… -Στόλισαν τον Γκιολή στο facebook!

Υπήρξαν και κάποια παρατράγουδα σε ότι αφορά τις εκλογές της ΝΟΔΕ Κορινθίας, όπου και βγήκε νικητής ο Δ. Σουφρίλας.

Ο αντίπαλός όμως του Δ. Σουφρίλα δημοσιεύει κάτι πολύ σοβαρό σε ότι αφορά τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τ. Γκιολή!

Είναι φυσικό αυτή η ανάρτηση του υποψηφίου για τη ΝΟΔΕ Κορινθίας να είναι θέμα συζήτησης στο χώρο της ΝΔ στο νομό!

Η ανάρτηση του Μιχάλη Παρασκευά:

Και κάτω από την ανάρτηση δείτε μερικά από τα σχόλια που “στόλισαν” τον Τ. Γκιολή (γνωστό και για τις καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του):

…Ποιος έδωσε το δικαίωμα στον Γκιολή;

Διαβάζοντας την παραπάνω καταγγελία του Μ. Παρασκευά αναρωτιόμαστε ποιος έδωσε το δικαίωμα στον Τ. Γκιολή να παίρνει τηλέφωνο και να μιλάει περίεργα!

…Και ποιος μιλάει; Ο Τ. Γκιολής ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ!!!

Και ενώ σε όλη την Κορινθία είναι θέμα συζήτησης οι ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ του και οι ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΤΟΥ, ο Γκιολής ενώ τον έχουμε ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ αρκετές φορές ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ να τοποθετηθεί για τις ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ!

Το περίεργο είναι ότι και από το γραφείο του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη δεν απαντάνε για το θέμα αυτό! Είχαμε επικοινωνήσει μαζί τους, τους θίξαμε το θέμα και ενώ έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια ακόμα να απαντήσουν!!! Αυτή είναι η ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη! Ίσως νομίζουν ότι αν δεν απαντάνε θα ξεχαστούν τα θέματα!

Εμείς όμως είμασταν οι ΠΡΩΤΟΙ που αναδείξαμε τις ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ του Τ. Γκιολή και ασχολήθηκαν και μεγάλα ΜΜΕ στην πορεία! Εμείς ΑΝΑΔΕΙΞΑΜΕ το θέμα, εμείς θα το ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΜΕ κιόλας για να ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ συνέχεια ποιοι είναι οι Κορίνθιοι που θέτουν υποψηφιότητα …με τις ευλογίες του κόμματος της ΝΔ και του Κ. Μητσοτάκη!

ΣΣ. Σε αυτά που ανέφερε παραπάνω ο Μ. Παρασκευάς θα υπάρξει άραγε κάποια απάντηση από τον Τ. Γκιολή; Η ΝΔ θα απαντήσει; Ο πρωθυπουργός; Η θα ακολουθήσουν την πάγια τακτική τους να μην απαντούν στα δυσάρεστα; Αναμένουμε…