ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Μαζέψτε τον! -Πρώην δήμαρχος κυκλοφορεί στο δρόμο και …χτυπάει γυναίκες!

Τέως δήμαρχος (σε μεγάλο δήμο) φαίνεται να το έχει χάσει εντελώς το μυαλό του και πιάνεται στα χέρια με όποιον …τον εκνευρίζει!

Μάλλον με την πάροδο του χρόνου δεν μπορεί να διαχειριστεί ότι έχασε την εξουσία!

Το κακό παράγινε καθώς θύματα του τέως δημάρχου είναι ακόμα και γυναίκες!

Μάλιστα όπως πληροφορηθήκαμε πριν από λίγες μέρες μία γυναίκα έφτασε στο νοσοκομείο Κορίνθου λέγοντας ότι την χτύπησε ο πρώην δήμαρχος!!! Ο λόγος από ότι τουλάχιστον ακούσαμε ήταν για μία θέση πάρκινγκ!!!

Τα περιστατικά αυτά είναι γνωστά στους δημότες αλλά και στους νυν δημοτικούς συμβούλους στο δήμο που αυτός ο “παρανοϊκός” ήταν κάποτε δήμαρχος.

Ψάξαμε το θέμα αλλά με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι τα περιστατικά αυτά (μέχρι τώρα τουλάχιστον) δεν έχουν καταγραφεί στην αστυνομία!!! Αυτοί που “ξυλοφόρτωσε” ο πρώην δήμαρχος, για κάποιο λόγο, δεν τον καταγγέλλουν στις αρχές!!! (για τον λόγο αυτό και δεν αναφέρουμε το όνομά του)

Αυτό είναι πολύ περίεργο γιατί αυτός ο “τύπος” …θα συνεχίσει το βιολί του! Έφτασε στο σημείο να το …παίζει νταής και σε γυναίκες!

ΣΣ. …Είχαμε ακούσει ότι έπαιρνε χάπια ακόμα και όταν ήταν δήμαρχος! Απλά αυτά τα φάρμακα από ότι φαίνεται πλέον δεν τον πιάνουν! …Κάποιος να τον μαζέψει επιτέλους!

-…Σιγά σιγά τον παίρνουν χαμπάρι όλο και περισσότεροι!

Κ.Ν