“Μαϊμού” ποτά …έπιναν οι πελάτες σε γνωστή καφετέρια στο Λουτράκι -Το μαγαζί είχε και λαθραία τσιγάρα…

Σε μία σημαντική επιτυχία προχώρησαν οι αστυνομικοί του Λουτρακίου στα τέλη της περασμένης εβδομάδας

Την περασμένη Παρασκευή αστυνομικοί του Λουτρακίου προχώρησαν στην κατάσχεση λαθραίων τσιγάρων και ποτών (βότκες παραποιημένες- παράνομες) σε γνωστή καφετέρια στο κέντρο του Λουτρακίου. Συνελήφθη η 56χρονη υπεύθυνη του καταστήματος.

Από την αστυνομία αναφέρεται: «Συνελήφθη, την Παρασκευή το μεσημέρι, στο Λουτράκι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 56χρονη αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, την Παρασκευή το μεσημέρι, στο Λουτράκι Κορινθίας, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, ανωτέρω αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της 56χρονης, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν:

  • -22- πακέτα λαθραίων τσιγάρων,
  • -5- φιάλες οινοπνευματώδη ποτών, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και
  • ποσότητα οινοπνευματώδης ουσίας, συνολικού βάρους -12- λίτρων περίπου, η χημική σύσταση της οποίας ερευνάται.

Τα πακέτα λαθραίων τσιγάρων και οι φιάλες οινοπνευματώδη ποτών θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Η 56χρονη θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου».