ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Με μία επιστολή του ο Γ. Πετρίτσης… βάζει στη θέση του τον Τ. Γκιολή! -Τι ανέφερε για την εγχείριση και τον τραυματιοφορέα!

Με μία επιστολή του ο περιφερειακός σύμβουλος Γ. Πετρίτσης …βάζει στη θέση του τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τ. Γκιολή (γνωστός και με τις σοβαρές καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του)!

Κάτι δεν πάει καλά με τις αναρτήσεις του Τ. Γκιολή που από ότι φαίνεται …πάει γυρεύοντας να τα ακούσει!!!

…Του την είπε και ο Γ. Πετρίτσης, στην παράταξη του Τατούλη! Μία παράταξη (του Τατούλη) που επι της ουσίας στην Κορινθία τα μεγάλα έργα ή δεν ξεκίνησαν ποτέ ή “κόλλησαν” στην πορεία! Και βγαίνει τώρα ο Πετρίτσης …να την πει στον Γκιολή επειδή ο δεύτερος εκτίθεται …και μόνο με τις αναρτήσεις που κάνει!!!

Συμφωνούμε και εμείς σε αυτό που αναφέρει παρακάτω ο Πετρίσης ότι …κάτι δεν πηγαίνει καλά στην Κροκιδά! …Και δεν πέρασαν ούτε οι πρώτοι έξι μήνες της θητείας του Γκιολή! …Τι άλλο θα περιμένουμε ακόμα!

Από τον περιφερειακό σύμβουλο Γ. Πετρίτση αναφέρεται μεταξύ άλλων σε επιστολή του για τον Τ. Γκιολή:

“Και να θέλεις να αγιάσεις δεν σε αφήνουν !!!

Διαβάζω post στο facebook ,από τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Αναστάσιο Γκιολή :

«Καλημέρα σας.Η ικανοποίηση μου μεγάλη αφού ψηφίσθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο η Προμήθεια και εγκατάσταση αθλητικού εξοπλισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, διασφαλίζοντας την χρήση του και από άλλους αθλητικούς-πολιτιστικούς συλλόγους και δημοτικά σχολεία του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων-Περαχώρας.

Έργα για τους πολλούς με Περιφερειάρχη τον Παναγιώτη Νίκα»
Ενώ σε παλαιότερη ανάρτηση του ο ίδιος, είχε γράψει για το συγκεκριμένο έργο : “ Το γήπεδο του Ολυμπιακού Λουτρακίου προχωράει ,το υποσχεθήκαμε. Έργα για τους πολλούς υποσχεθήκαμε ”!!!

Λες και η προηγούμενη περιφερειακή αρχή, η οποία ενέταξε και χρηματοδότησε το έργο, το έκανε για να προπονούνται μόνο τα μέλη του συνδυασμού ’Νέα Πελοπόννησος ’ !!!
Για το γεγονός ότι παρήλθαν 4,5 μήνες για να έρθει το θέμα στο ΠΕ.ΣΥ ποιεί την νήσσαν !!
!

Σε παλαιότερη ανάρτηση του ιδίου :
«Καλημέρα με 2 μεγάλα Οδικά Έργα για την Κορινθία μας! Συντήρηση και βελτίωση δρόμου ΡΥΤΟ-ΣΟΦΙΚΟ-ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ και ΝΕΜΕΑ-ΨΑΡΙ-ΣΚΟΤΕΙΝΗ.
Ο Περιφερειάρχης Π.Νίκας και εμείς μαζί σχεδιάζουμε και υλοποιούμε .Έργα για τους πολλούς…»

Λες και οι προηγούμενοι τα έκαναν για τους λίγους !!!

Αλλά ο κος Γκιολής δεν αναφέρει στο συγκεκριμένο μήνυμα του, ότι ο ίδιος μαζί με τον συνδυασμό του , συνεπικουρούμενοι βέβαια και από τα μέλη του συνδυασμού του Γιώργου Δέδε, με την ίδια απόφαση του ΠΕ.ΣΥ ΑΠΕΝΤΑΞΕ τα έργα :
– Συντήρηση – Βελτίωση της οδού Στεφάνι – Αγιος Βασίλειος προυπολογισμού 345.000 ευρώ
– Αποκατάσταση και συντήρηση της οδού προς Ταρσό προυπολογισμού 294.500 ευρώ και την
– Κατασκευή τοιχείων αντιστήριξης στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σικυωνίων προυπολογισμού 270.000 ευρώ.

Σε άλλες πιο παλαιές αναρτήσεις του ιδίου Αντιπεριφερειάρχη :
“Μεγάλα έργα για όλη την Κορινθία μας!!! Μεγάλα έργα για τους πολλούς ‘’!!!
“ Ένα απέραντο εργοτάξιο η Κορινθία “!!!
“ Μεγάλα έργα για όλη την Κορινθία .Δρόμος Κόρινθος – Χιλιομόδι – Δερβανάκια “ !!!

Ειλικρινά αδυνατώ να συλλάβω για ποιο λόγο, τόσος μεγάλος ενθουσιασμός !!!

Κάποτε θα πρέπει να καταλάβουν μερικοί, ότι οι καίριες θέσεις απαιτούν σοβαρότητα και υπευθυνότητα και θα συνιστούσα λίγη περισσότερη προσοχή, γιατί όταν ανεβάζεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τέτοια σχόλια για έργα, που προωθούνται στην Κορινθία, τότε κάτι δεν πάει καλά στην Κροκιδά 2 .

Κε Αντιπεριφερειάρχη, επειδή είστε και γιατρός στο επάγγελμα, ΟΛΕΣ οι αναφορές σας,είναι περίπου, σαν να έχει γίνει σε κάποιο ασθενή εγχείρηση ανοικτής καρδιάς και ο «τραυματιοφορέας» ( με όλο το σεβασμό μου στο επάγγελμα αυτό ) να θέλει να καρπωθεί ολοκληρωτικά την επιτυχία της εγχείρησης . Λίγη συστολή ποτέ δεν έβλαψε κανέναν…”.

Κ.Ν