ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Με τι δεν τα πάει καλά το μοντέλο – αγρότισσα από το Μάρκασι που θα συμμετέχει στην “Φάρμα”

Στο ethnos.gr αναφέρθηκε μεταξύ άλλων:

“Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» και της Έλενας Πολυκάρπου,οι παίκτες που θα μπουν στο ριάλιτι «Φάρμα» και θα κληθούν να ζήσουν ακραίες καταστάσεις αγροτικής ζωής ολοκλήρωσαν την προβλεπόμενη καραντίνα για τον κορονοϊό σε γνωστό ξενοδοχείο στο Μαρούσι και βγήκαν.

Η «Φάρμα» με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη δεν θα ξεκινήσει ακόμα καθώς η χιονόπτωση και η «Μήδεια» κατέστρεψαν τον αχυρώνα του κτήματος.

Οι 14 παίκτες της «Φάρμας» θα ζήσουν σε ένα κτήμα σαν αγρότες, ξυπνώντας από τα χαράματα και φροντίζοντας τα ζώα, ενώ κάθε Κυριακή θα μονομαχούν στον αχυρώνα, χωρισμένοι σε δύο ομάδες. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το ριάλιτι θα κάνει πρεμιέρα 12 – 15 Μαρτίου, ενώ ανακοινώθηκαν και οι 14 τελικοί παίκτες που θα διεκδικήσουν τα 50.000 ευρώ και το αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

Η «Φάρμα»θα φιλοξενηθεί σε 23 στρέμματα και σε απομονωμένη τοποθεσία. Η παραγωγή θα απασχολεί πάνω από 200 άτομα, θα χρησιμοποιούνται 48 κάμερες για τα γυρίσματα και εξειδικευμένοι συνεργάτες, όπως κτηνίατροι και γεωπόνοι, θα προσφέρουν συμβουλές στους παίκτες.

Οι ευθύνες τους είναι πολλές: πρέπει να σπέρνουν, να ποτίζουν, να καλλιεργούν το μποστάνι, να το ετοιμάσουν για συγκομιδή, να αρμέγουν τα ζώα, να κρατάνε καθαρό τον στάβλο. Ταυτόχρονα, πρέπει να βρουν τρόπο να συνεργαστούν και να συμβιώσουν στο ίδιο σπίτι με ανθρώπους, τους οποίους δεν γνώριζαν μέχρι τότε. Οι παίκτες θα πρέπει να ανταποκριθούν και σε απαιτητικά αγωνίσματα. Στο τέλος κάθε εβδομάδας ένας παίκτης θα αποχωρεί.

Μία εκ των παικτών είναι:

Μαρία Μιχαλοπούλου, μοντέλο και αγρότισσα

Η Μαρία Μιχαλοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μάρκασι Κορινθίας. Η Μαρία από μικρή βοηθούσε τον πατέρα της στα χωράφια και τη λαϊκή αγορά, αλλά δεν κρύβει ότι δεν τα πάει καθόλου καλά με τις κότες. Μπορεί να γνωρίζει καλά τη ζωή του αγρότη, όμως έχει ασχοληθεί και με άλλα επαγγέλματα. Έχει εργαστεί ως σερβιτόρα, καθαρίστρια σε ξενοδοχείο, ομαδάρχισσα σε κατασκηνώσεις, αλλά και βοηθός εκπαιδευτή ιππασίας.

Έγινε ευρέως γνωστή, από τη συμμετοχή της στο GNTM το 2019, όπου κατάφερε να φτάσει στην τέταρτη θέση. Μετά το παιχνίδι άρχισε να εργάζεται ως μοντέλο κάνοντας φωτογραφίσεις, ενώ παράλληλα δε σταμάτησε ποτέ να ασχολείται με τις αγροτικές δουλειές και τη λαϊκή αγορά.

Η Μαρία έχει εκ γενετής 2 αιμαγγειώματα και στόχος της είναι να μαζέψει λεφτά, ώστε να κάνει επέμβαση και να τα αφαιρέσει. Μερικά από τα αθλήματα αλλά και άλλες δραστηριότητες που της αρέσει να ασχολείται είναι: μπάσκετ, ποδόσφαιρο, τένις, ενόργανη γυμναστική, μπαλέτο, παραδοσιακοί χοροί και ιππασία…”.