ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Με το ζόρι ο Κ. Κόλλιας να γίνει βουλευτής! -…Τι έκανε πάλι ο “δικός μας άνθρωπος”

–…Η Μ. Σούκουλη άφησε εκτός βουλής τον Κ. Κόλλια!

Από ότι φαίνεται …δεν λέει με τίποτα να “δεχτεί” ο ΤΕΩΣ βουλευτής Κορινθίας Κ. Κόλλιας ότι η βουλή πλέον είναι παρελθόν για τον ίδιο! Δεν μπορεί ίσως να δεχτεί ότι τον άφησε εκτός βουλής η Μ. Σούκουλη η οποία τον πέρασε για δεκάδες ψηφοδέλτια (περίπου 90).

Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα ο Κ. Κόλλιας ζήτησε επανακαταμέτρηση των ψήφων έστω και αν η διαφορά ήταν αρκετά μεγάλη!

Η επανακαταμέτρηση έγινε και απλά μειώθηκαν κάποια ψηφοδέλτια (…περίπου δέκα) της Μ. Σούκουλη από το αρχικό εκλογικό αποτέλεσμα.

Και εκεί που θα περίμενε κανείς ο Κ. Κόλλιας να ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ επιτέλους το αποτέλεσμα ο ίδιος ξαναχτυπά!!! …Ακούσαμε ότι ζήτησε πάλι να μετρηθούν τα ψηφοδέλτια!!!

Έτσι είναι Κ. Κόλλια; Θεωρείτε ότι μπορείτε με τέτοια διαφορά σε ψήφους να έχετε την παραμικρή ελπίδα;

Γενικά τώρα, τέτοια επιμονή πολιτικού, αν θυμόμαστε καλά, δεν έχουμε δει ξανά στην Κορινθία, ειδικά όταν η διαφορά στα ψηφοδέλτια είναι αρκετά μεγάλη!!! Αναρωτιόμαστε …τι το παλεύει τόσο πολύ ο Κ. Κόλλιας! Δεν είδε ότι έχει μεγάλη διαφορά σε ψήφους με την Σούκουλη αμέσως μετά το εκλογικό αποτέλεσμα;

Μπορεί ο Κ. Κόλλιας να μας πει από που προέκυψε ότι είναι ο “δικός μας άνθρωπος”;

ΣΣ. Τι άλλο θα δούμε επιτέλους από τον Κ. Κόλλια; Αναρωτιόμαστε επίσης από που προέκυψε και το προεκλογικό του “σλόγκαν” ως ο «δικό σας άνθρωπος»! Έκανε κάτι το …ξεχωριστό ΕΙΔΙΚΑ για τους Κορίνθιους όσο ήταν βουλευτής και δεν το γνωρίζουμε;

Κ.Ν