ΚΟΡΙΝΘΙΑ: “Μοιράζει” εκατομμύρια ο Ταγαρας …για πεζόδρομους! -Για τα σοβαρά θέματα παραμένει “μουγκός”

“Μοιράζει” εκατομμύρια ο Κορίνθιος πολιτικός Ν. Ταγαράς …για πεζόδρομους στην Κορινθία! Βγάζει ανακοινώσεις για χρήματα με ευθύνη του υπουργείου περιβάλλοντος!

Για τα σοβαρά θέματα όμως που απασχολούν την Κορινθία παραμένει “μουγκός” τόσο ο Ταγαράς όσο και οι άλλοι Κορίνθιοι βουλευτές! Γιατί καλοί και οι πεζόδρομοι- ποδηλατόδρομοι αλλά τα σοβαρά προβλήματα είναι άλλα! …Που είναι εκείνο το φράγμα στον Ασωπό που ο Ταγαράς έκανε “βαρύγδουπες” δηλώσεις εδώ και πολλά χρόνια;

Αυτά απασχολούν τους Κορίνθιους πολίτες κε Ταγαρά και υπόλοιποι βουλευτές του νομού! Οι κάτοικοι σε πολλές περιοχές λένε το νερό -νεράκι και η διάβρωση έφτασε στα σπίτια! Το νοσοκομείο Κορίνθου υπολειτουργεί από τότε που μετατράπηκε σε covid …και άλλα πολλά!

Σε ότι αφορά τα σημαντικά έργα που θα συμβάλλουν στην τουριστική ανάπτυξη στην Κορινθία εσείς κε Ταγαρά μήπως θα μας απαντήσετε κάτι σαν την παρακάτω ανακοίνωσή σας;

Σε ανάρτηση του Κορίνθιου πολιτικού Ν. Ταγαρά αναφέρεται μεταξύ άλλων:

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση: ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: …Βιάστηκε να βγάλει ευχαριστήρια ανακοίνωση ο Καρπούζης για Νίκα και Ταγαρά! -…Επιστολή “κόλαφος” από τον Τατούλη!

Κ.Ν