ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Νέες ευχαριστίες της Μ. Σούκουλη! -Οι ανακοινώσεις της Μ. Σούκουλη θυμίζουν …δημόσιες σχέσεις! Τι είπε για τον Π. Νίκα…

Που τα είδε όλα όσα αναφέρει  στο  παρακάτω δελτίο τύπου η βουλευτής της ΝΔ στην Κορινθία Μ. Σούκουλη …είναι απορίας άξιο!

Ας δούμε πρώτα τι έργο θα κάνει ο περιφερειάρχης Π. Νίκας για την Κορινθία και μετά ας ακολουθήσουν δηλώσεις του τύπου: «Η Πελοπόννησος έχει την τύχη να έχει στο τιμόνι της έναν άξιο άνθρωπο, που θα την οδηγήσει στο δρόμο της προόδου και της ευημερίας. Η Κορινθία, μπορώ να πω μετά βεβαιότητας ότι, βρίσκεται  στο επίκεντρο αυτής της προσπάθειας…».

Μήπως πήρε περισσότερη φόρα από ότι χρειάζεται η Σούκουλη στις δηλώσεις της; Λέμε μήπως…

Επειδή …το έχει παρακάνει με τις ευχαριστίες της σε ανακοινώσεις καλό θα ήταν η Σούκουλη να δίνει λύσεις σε προβλήματα της Κορινθίας. Αυτά και μόνο τα δελτία τύπου έχουν σημασία. Τα υπόλοιπα δελτία τύπου με τις ευχαριστίες …απλά μας θυμίζουν δημόσιες σχέσεις!

Σε δελτίο τύπου από την βουλευτή της ΝΔ στην Κορινία Μ. Σούκουλη αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία με τον Περιφερειάρχη κο Παναγιώτη Νίκα για θέματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας. Η Πελοπόννησος έχει την τύχη να έχει στο τιμόνι της έναν άξιο άνθρωπο, που θα την οδηγήσει στο δρόμο της προόδου και της ευημερίας. Η Κορινθία, μπορώ να πω μετά βεβαιότητας ότι, βρίσκεται  στο επίκεντρο αυτής της προσπάθειας. Ενώνουμε δυνάμεις και αγωνιζόμαστε για την Κορινθία μας , για την Πελοπόννησο μας. Ευχαριστώ τον περιφερειάρχη κο Παναγιώτη Νίκα  για την θερμή φιλοξενία…”.